من تابستون یه دست پرسیدم مرده انقد راحت گفت با نهارخوریش میشه یک و هفتصد گفتم شاید ایراد از منه که انقد عقب موندم از قیمتا😂
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
از اون مبل عکس بگیر با ماشین خودتون برین گلستان گرگان آق قلا . عکسو نشون بدین بگین براتون درست کنن نصف قیمت هم میگیرن چون تولید کننده هستن از اونجا فرستاده میشه به بقیه استان ها هرمدلی بگین درست میکنن خودشونم مدلای مختلف دارن
۳۵۰ تومن به من بده برات مبل میسازم با جعبه موز😂😂😂😂
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱