2777
2789
عنوان

کیا یوگا کار کردن🧘🏽‍♀️

617 بازدید | 15 پست

میشه از مزایا و معایبش بگید ؟

و اینکه خسته کننده و حوصله سربر نیس؟ آدمو زده نمیکنه بعد چن جلسه؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

من ۳ ساله میرم . دیگه معتادش شدم . من روحیه اروم و درون گرایی دارم با ایروبیک و بدنسازی و .... اصلا رابطه خوبی نداشتم . اول رفتم پیلاتس دوست داشتم . الان که یوگا میرم میبینم اصلا عشقه عشقق. مخصوصا اگه تو بدنت باشی و با حس خوب حرکتها رو بری حالتو خوب میکنه . هم روحت هم بدنت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳ ساله میرم . دیگه معتادش شدم . من روحیه اروم و درون گرایی دارم با ایروبیک و بدنسازی و .... اصلا ...

ورزش سختی نیس؟ و اینکه حس میکنم یه جوریه

چون همیشه ورزشای پرتحرک مث فیتنس و اینا کار کردم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

باشگاه ما سه درجه کلاس داره . درمانی برای سن بالاها . متوسط و پیشرفته

اتفاقا خیلی سخت تر از چیزی هست که فکر میکنی . همسر و پسر من ورزشکارن . خیلی از حرکات منو نمیتونن برن چون بدنشون انعطاف نداره

اره . شاو اسانا یه رربع اخرکلاس ..

من یه مدت باشگاه رفتم ولی دوس نداشتم

دلم کلاس یوگا و مدیتیشن و مراقبه و اینجور چیزا میخواد دلم آرامش میخواد

حس میکنم یوگا روحیه آدمو خوب میکنه 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
من یه مدت باشگاه رفتم ولی دوس نداشتمدلم کلاس یوگا و مدیتیشن و مراقبه و اینجور چیزا میخواد دلم آرامش ...

اگه مربی خوبی باشه و تو کلاس سکوت باشه خودت هم حواست فقط به بدنت و ذهنت باشه واقعا حالتو خوب میکنه . بعد کلاس من اینقدر حالم خوبه که اصلا دوست ندارم از جام بلند شم . میام بیرون مثلا شوهرم شروع میکنه از اوضاع اقتصادی یا سیاسی حرف میزنه دلم میخواد کلشو بکنم 

اتفاقا خیلی سخت تر از چیزی هست که فکر میکنی . همسر و پسر من ورزشکارن . خیلی از حرکات منو نمیتونن برن ...

منم از همین میترسم🥲😂

واقعاً حس میکنم انعطاف بدنم صفره صفررر با اینکه همه ش قبلاً اهل ورزش و.. بودم

میترسم بخوره تو ذوقم اگه برم 

منم از همین میترسم🥲😂واقعاً حس میکنم انعطاف بدنم صفره صفررر با اینکه همه ش قبلاً اهل ورزش و.. بودمم ...

کم کم بدنت منعطف میشه . یوگا دقیقا برعکس بدنسازیه . بدنسازی عضلات رو حجیم و کوتاه میکنه . یوگا کشیده و بلند . برای همین فشار روی مفاصل برداشته میشه .. من وقتی خوابیده با زانوی صاف پامو میبردم بالا به ۹۰ درجه هم نمرسید یا پشت زانوم اصلا صاف نمیشد الان عالی شدم . شوهرم ادعا داره عضلاتش خیلی قویه و ۳۰ ساله ورزش میکنه . پاش با زاونی صاف تا ۴۵ درجه به زور میاد