2777
2789
عنوان

عمل قلب باز

291 بازدید | 8 پست

سلام، همسرم دوازده روز پیش سکته قلبی داشتن

پنج تا از رگهای قلبش گرفتگی داره، چهارتا تا 80و 90درصد و یکی هم تا 30درصد. 

طبق آنژیو گرافی، رگهای قلب مادر زادی باریک هستن و بالن جواب نمیده 

پیش چندتا از بهترین دکترها هم رفتیم، همه گفتن باید زودتر تصمیم بگیرید و عمل کنید. 

اما از آشناها زنگمیزنن یه عده میگن عمل کنید بهتره و خیال خودتون راحت میشه، یه عده هم میگن هوا سرده و فعلا با دارو سر کنید

واقعا گیج و دو دل شدیم، خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره در میون بزاره، شاید تونستیم تصمیم بهتری بگیریم

.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرم ۲ ماهه عمل کرده ۴ تا رگش بود ولی انقد دقیق نگفته بودن چند درصد گرفتگی داره، گفتن باید عمل بشه، سرما که نمیدونم اگه بچه مدرسه ای دارید خب خدایی نکرده ویروسی چیزی بیاره یا اطرافیان اهل رعایت نباشن خیلی سخت و مشکل ساز میشه، یکماه اول خیلی سخت باید رعایت کنید مراقبت ،غذا، تنفس و پیاده روی. از ماه دوم کم کم دیگه رو بهبودی میره ولی کلا بایدد رعایت کنن وگرنه دوباره میگیره رگ ها بعد چندسال

پدرم ۲ ماهه عمل کرده ۴ تا رگش بود ولی انقد دقیق نگفته بودن چند درصد گرفتگی داره، گفتن باید عمل بشه، ...

خدا سلامتی بده به پدرتون، از عمل راضی بودین، برای همسر من هم گفتن هرچه سریعتر عمل کنید اما واقعا تصمیم سختیه

دوتا دختر مدرسه ای دارم، کوچیکه کلاس دومه نمیفرستمش یه مدت اما بزرگه هفتمه، رو نمیدونم چیکار کنم

.

سلامت باشید

بله خداروشکر، یه کم مشکل برای ریه پیش اومد ولی خب حل شد اگر دیابت نداشته باشن شرایط خیلی بهتره، وقتی از بیمارستان مرخص میشن باید تو اتاق جدا باشن که رفت و امد نباشه فقط کسی که مراقب هست بره و بیاد و همه چی تمیز باشه مثلا لباسشون هر روز عوض بشه حتی اتو بخار میدادم لباسشون رو که عفونت نکنه  و بقیه مراقبت های بعد عمل درست انجام بشه زود سرپا میشن.

عمل سختیه ولی انشالله که خیلی زود سلامتی کاملشون رو بدست بیارن.

سلامت باشیدبله خداروشکر، یه کم مشکل برای ریه پیش اومد ولی خب حل شد اگر دیابت نداشته باشن شرایط خیلی ...

ممنون عزیزم، خدا رو شکر

سایه پدرتون برقرار باشه انشاالله 

همسرم حال جسمانیش خوبه خدارو شکر، هم خودمون، هم اطرافیان اهل رعایت هستیم همه جوره

ا

همسرم همش 44سالشه 

امید به خدا این دوران سخت رو بتونیم بخوبی پشت سر بزاریم. 

.