2789
عنوان

پریودم و

226 بازدید | 37 پست

احساس میکنم دارم میمیرم روز اوله درد مو با شیاف از بین بردم ولی نمیدونم چمه اصلا نمیتونم بلند بشم فقط دوست دارم دراز کشیده باشم بلند ک میشم سرم‌ گیج می‌ره خیلی به خودم میرسم بخدا قبل و بعد پریود نمیدونم چرا اینجوریم

کاش منم پریود میشدم دوبار تست دادم منفی بوده کاش از وضعیت خودم باخبر میشدم یا حامله هستم یا نیستم دیگه تو بلاتکلیفی به سر میبرم امروز ۵ روز که عقب انداختم میخواستم برم کاچی و اینا درست کنم بخورم خواهرم زنگ زد جریانمو بهش گفتم گفت الااقل دوهفته صبر کن اگه مطمعن شدی حامله نیستی بعد برو دکتر 

اسی فک میکنم کمخونی داری که سرت گیج میره

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کمخونی داری بخاطر اینه و اینکه سرگیجه می‌تونه از قندت باشه یعنی قندت افتاده باشه

دیوونه شدم با تاخیر پریود شدم کل ماهو سه شیره و بادوم و پسته و مکمل میخورم بخدا پریود میشم دیگع روانی میشم

کاش منم پریود میشدم دوبار تست دادم منفی بوده کاش از وضعیت خودم باخبر میشدم یا حامله هستم یا نیستم دی ...

باورت میشه هرچی گفتن خوبه میخورم برطرف بشه کل ماهارو من سه شیره و مکمل و کوفت و زهرمار میخورم اخرم امروز یه جوری درد گرفته بود ک گریه میکردم فقط با تاخیر شدم اخه یه هفته دیرتر شدم الانم ک بیحالم 

کاش منم پریود میشدم دوبار تست دادم منفی بوده کاش از وضعیت خودم باخبر میشدم یا حامله هستم یا نیستم دی ...

اره بهتره صبر کنی 

عزیزم قدر خواهرتو بدون من آرزوم بود همچین کسیو داشتم ازش مشورت می‌گرفتم و راهنماییم میکرد 

من مادر دارم ولی ازم دوره نمیتونم راحت باهاش حرف بزنم 

دقیقا عین تو ۸ روز از پریودم گذشته بود بی بی زدم سه تا منفی شد ولی تقریبا یه ۵ ، ۶ روز دیگه هم صبر کردم رفتم آزمایشگاه مثبت شد 

اما تو این مدت همش دلم میخواست با کسی در میون بزارم که پریود نشدم و حتی چون قرص هورمونی مصرف کرده بودم همش دلم میخواست حامله نباشم و کلی استرس داشتم

الان هم که فهمیدم باردارم نمیتونم به کسی بگم چون باید اول از سالم بودنش مطمئن بشم  البته اگه از روی حالم و ویار شدیدم نفهمن 

که غیر ممکنه نفهمند چون ویارم خیلی شدیده

باورت میشه هرچی گفتن خوبه میخورم برطرف بشه کل ماهارو من سه شیره و مکمل و کوفت و زهرمار میخورم اخرم ا ...

یعنی قبلا ها اینجوری نمی‌شدی؟ منظورم انقد درد و سرگیجه 

شاید حامله بودی اسی که تاخیر داشتی  

اگه همیشه اینجوری میشی شاید دیواره رحمت ضخیمه 

خلاصه هزار تا دلیل داره

اره بهتره صبر کنی عزیزم قدر خواهرتو بدون من آرزوم بود همچین کسیو داشتم ازش مشورت می‌گرفتم و راهنمایی ...

الهی عزیزم چه اتفاق خوبی ❤️❤️ 

اصلا خواهرم خودش زنگ زد گفت میخواستم حالتو بپرسم معده درد داشتی بهتر شدی؟ گفتم اره خوبم اما ۵ ۶ روزه پریودم عقب افتاده نمیشم گفت دو هفته صبر کن 

نمیدونم یعنی باردارم ؟ سینه هام به شدت سنگین و درد ناکه چونم جوش زیر پوستی زدم بیحالم ، یک مقدار هم کمرم درد میکنه ترشح زیاد دارم خیلی زیاد دیگه اذیت میشم انقدر باید خودمو پاک کنم 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

یعنی قبلا ها اینجوری نمی‌شدی؟ منظورم انقد درد و سرگیجه شاید حامله بودی اسی که تاخیر داشتی اگه همیشه ...

مجردم

اخه شونو داپم نرماله همیشه اینماه یهو تاخیر خورده دردش خیلی اذیتم میکنه دوتا پتو انداختم رو خودم

الهی عزیزم چه اتفاق خوبی ❤️❤️ اصلا خواهرم خودش زنگ زد گفت میخواستم حالتو بپرسم معده درد داشتی بهتر ش ...

ممنون گلم 💋

اره سینه های منم سنگین شده بود کمرم بد درد میکرد حتی گاهی اوقات شکمم عین درد پریودی درد داشت و میگفتم حتما پریود میشم ولی صبر کردم حتی تاپیک زدم تو نینی سایت که چیکار کنم پریود شم و کلی بهم راهکار دادن که چیا بخورم 

ولی باورت نمیشه کلا وقت نمیشد هیچ وقت اون کار هارو بکنم انگار تا یادم می افتاد برم زعفران یا زرد چوبه اینا بخورم یکی دو دقیقه بعدش میگفتم بی خیال 

انگار یه نفر تو ذهنم می‌گفت بی خیال دختر هنوز نخور شاید خودت پریود شدی و اینجوری شد که دیگ سینه درد امونم رو برید و منم رفتم آزمایش دادم 

ممنون گلم 💋اره سینه های منم سنگین شده بود کمرم بد درد میکرد حتی گاهی اوقات شکمم عین درد پریودی درد ...

وای عزیزم منم دوس دارم باردار باشم دلم میخواست بهار اقدام کنم اما اگه الانم باردار باشم ناشکری نمیکنم 

منم دقیقا بارداری پسرم همین علائم تو رو داشتم اما یک هفته که گذشت بی بی زدم مثبت نشون داد اما این سری ۶ روز گذشته بی بی میزنم منفیه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚