2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم منی که بلد نبودم چیزی نباید میومدم تو تاپیک با ارز معذرت

قربونت برم عزیزم

مهربونی کردی شما 😍

ببخشید منو اگ عصبی بودم 🙃

مذرت میخوام جان🙏🏻حلال کن❤️

😇

قربونت برم عزیزممهربونی کردی شما 😍ببخشید منو اگ عصبی بودم 🙃مذرت میخوام جان🙏🏻حلال کن❤️

فقط میدونم هر خوایی میبینی اگه بد باشه و خوب برداشت کنی همون خوبه اتفاق میوفته که شما تعبیر کردی 

من یه بار خواب دیدم بعد آنقدر گریه کردم وقتی تعبیر بدشون زدم تو نت و دیدم بعد از چند ماهم همون بده اتفاق افتاد ولی بار ها بوده خواب بد دیدم و دیگه سراغ تعبیر اینترنت نرفتم و برآب خودم خوب تعبیرش کردم و هیچ اتفاق بدی نیوفتاده خداروشکر 

فقط میدونم هر خوایی میبینی اگه بد باشه و خوب برداشت کنی همون خوبه اتفاق میوفته که شما تعبیر کردی من ...

میدونی گلم بابام 9 سال پیش فوت شده من بخاطر یک سری از اتفاق ها خیلی دل خوشی ندارم ازش و بخاطر اینک خاکش تو روستا هست نمیرم سرخاک 

بعد بابام چند وقته میاد تو خواب بهم ی چیز هایی میگ‌

مثلا ی دفعه اومد گفت برو دنبال اقای فلانی قشنگ با اسم و فامیل حتی ادرس هم داد گفت برو دنیالش بگو دختر منی 

من تو واقعیت رفتم اون مکان دنبال اون اقا گفتن ما اصلا همچین کسی نداریم

😇

فقط میدونم هر خوایی میبینی اگه بد باشه و خوب برداشت کنی همون خوبه اتفاق میوفته که شما تعبیر کردی من ...

یا امروز ظهر خواب دیدم بابام میگفت من ۸ دی مردم 

با اینک بابام ۲۳ بهمن فوت کرده 

بعد من گفتم بابا یعنی دوبار فوت کردی گفت اره

توخواب همش فکر میکنم زندست و من باید دنبالش بگردم

خیلیییی خیلییییی خیلیییییی خواب بابام رو میبینم بعداز ۹ سال 

این دوتا خواب رو جدیدا دیدم

😇

یا امروز ظهر خواب دیدم بابام میگفت من ۸ دی مردم با اینک بابام ۲۳ بهمن فوت کرده بعد من گفتم بابا یعنی ...

تعبیر خواب آدرس دادن مرده به زنده ممکن است نشانه‌ای از احساس گناه، توبه یا روابط قدیمی باشد. ممکن است در زندگی واقعی شما احساس کنید که باید به کسی که از دنیا رفته است ادای احترام کرده و درواقع با دیگران و روابط قدیمی خود پاکیزه باشید. این تعبیر ممکن است به شما پیشنهاد می‌دهد که به دیگران احترام بگذارید و از گذشته خود آموخته‌هایتان را بیاموزید تا احساس رضایت و پاکیزگی داشته باشید

تعبیر خواب آدرس دادن مرده به زنده ممکن است نشانه‌ای از احساس گناه، توبه یا روابط قدیمی باشد. ممکن اس ...

تعبیر بدی نداره میدونی اون میخواد بری سر خاکش برو و براش فاتحه بخون و اگه ممکنه براش چیزی خیرات کن