2777
2789
عنوان

ازدواج

228 بازدید | 16 پست

سلام 

یک آقا پسر ۲۴ ساله به طور مثال کارمند یک وزارتخانه باشه و خودرو داشته باشه و یک مسکن هم والدین در اختیارش قرار بدهند و به خواستگاری برود فردی که تقریبا هم سطح خانواده او هست چه مقدار احتمال قبولی وجود دارد با توجه به سن کم او و اینکه سرمایه خاصی ندارد

شرایط این آقا معقول هست یا خیر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله شرایطش معقول است ولی اگر زیر بیست هستن ازدواج نفرمایید با تشکر

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

والا سنتون کم نیست مناسبه

بستگی داره طرف خوشش بیاد ازت یا نه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

به شخصه برا من خونه و ماشین ملاک نیس 

فقط شغل ثابت داشته باشه اداری باشه 

آدم خوبی باشه اهل دود و دم نباشه کاری باشه 

اخلاقش خوب باشه 

چون خودم انرژیم بالاس و برونگرام تیپ شخصیتیش بهم بخوره 

آدما باهم فرق دارن معیارشونم متفاوته با این چیزا که نمیشه گف 

اگر پختگی روانی و استقلال لازم برای تشکیل خانواده رو داشته باشه و اون منزل ترجیحا طبقه بالا یا پایین والدین نباشه مورد مناسبی هست و می‌تونه از دختر هم سطح خودش جواب مثبت بگیره

شغل و خونه و ماشین که آپشن حساب نمی‌شه باید داشته باشه تو پارک که چادر نبايد بزنن شغل و درآمد هم که باید داشته باشه اینا همش صفر درصد حالا اخلاق والدين طرف سطح تحصیلات و فامیل و.... تازه باید برسی بشه 

به شخصه برا من خونه و ماشین ملاک نیس فقط شغل ثابت داشته باشه اداری باشه آدم خوبی باشه اهل دود و دم ن ...

اشتباه میکنید خونه و ماشین مهم تر از شغل اداری هست بعدا میفهمید