2777
2789
عنوان

توستر دارا بیان

145 بازدید | 13 پست

سلام من میخوام کیک درست کنم البته به جای شیر آب میزنم ..الان درجه و زمان پخت چند بزنم 

واینکه برای پخت کیک باید هم پایین روشن باشه هم بالا چطوریه؟؟؟؟

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میخوام درست کنم بگین تا به کیک پز برسه برم بخرم . زوش کار توستر چطوریه من خودم ماکرو دارم خونه مامانمم الان

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من رو ٢٠٠ميپزم  زمان پختم متغيره گاهي ٢٥ديقه تا ٤٠فرقشه المنت بالا و پايين و فن هم روشنه

فن چیه

سلام

عزیزم اول گریل پایین رو روشن کم با حرارت ۱۸۰ درجه بزار تا خوب پف کنه بعدش که پف کرد یه چنگال بزن وسطش اگه دیدی چنگال خیس شد و مواد بهش چسبید هنوز نپخته وقتی هیچی به چنگال نچسبید گریل بالا رو روشن کن تا روش برشته بشه

من همیشه تو توسترمیپزم عالی میشه بستگی به اندازه کیکت داره ولی درجه 150 خوبه اول پایین بعدم بالا روشن میکنم که روشم بپزه

دعای همیشگی دخترم:خداکنه خوابه بد هیچ کس هیچ وقت تعبیرنشه💖

قبل از پخت کیک توسترو روشن کن تا گرم بشه کیک تو بدار داخل درجه ۱۸۰ بین ۴۵ دقیق تا یه ساعت  

اول حرارت از پایین  ۵ دقیقه آخر از بالا  

بعد ۴۵ دقیقه با خلال دندون تست کن اگه پخته شده بود حرارت از بالا بذار حواست باشه روی کیک زود میسوزه  

اوایل پخت در توسترو باز نکن پف کیک میخابه

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
قبل از پخت کیک توسترو روشن کن تا گرم بشه کیک تو بدار داخل درجه ۱۸۰ بین ۴۵ دقیق تا یه ساعت   او ...

کیک رو توی قالب یا قابلمه میریزین یا توی سینی توستر؟؟  رو طبقه چندم میزارین؟

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
کیک رو توی قالب یا قابلمه میریزین یا توی سینی توستر؟؟  رو طبقه چندم میزارین؟

من کیکو تو قابلمه پلوپز میریزم  طبقه وسط

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍