2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نخیر اینا درمورد کسی دیگه هست من با اوشون خیلی هم عالی هستم.کنجکاویت رفع شد؟این تاپیکای دپ درمورد گ ...

جواب سلام یادتون نره چون واجبه و نشان ادب هست. ظرفیت اینجا رو داشته باش. اینجا تاپیکت رویت میشه و براش پست صادر میشه. گاهی سوالی گاهی همراهی گاهی تصاد گاهی موافق و .....

دنیا می فریبد زیان می رساند و می‌گذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).

نخیر اینا درمورد کسی دیگه هست من با اوشون خیلی هم عالی هستم.کنجکاویت رفع شد؟این تاپیکای دپ درمورد گ ...

چطور میشه دو نفر رو باهم در یک زمان، در دل داشت به یکی مدام عرض ارادت کرد و در مورد دیگری تجدیدخاطره کرد؟

کنایه و تیکه نیستاااااا، سواله از روی اعجاب ....

چطور میشه دو نفر رو باهم در یک زمان، در دل داشت به یکی مدام عرض ارادت کرد و در مورد دیگری تجدیدخاطره ...

خب حالا شده .شخصی که باهاشم هم مشکلی نداره این مسائل شخصیه بیشتر میاز نمیبینم توضیح بدم

خب حالا شده .شخصی که باهاشم هم مشکلی نداره این مسائل شخصیه بیشتر میاز نمیبینم توضیح بدم

سلام.  ان شاءالله طاعات قبول. 

طبق تجربه ، چنین گمان نمی رود .....

من قبلا اشاره به جنگ روانی و تظاهر کردم و ..... اون روز حدس بود، امروز حدس نزدیک به یقین!

ان شاء الله خیلی زود برگرده ،خدا بزرگه 

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

نه گذشته تموم شد که اومدم با تو

پست های اخیر من خااااص نبود

بجای التماس بمن (که دیگه واقعا برات ارزش قائل نیستم) به نامزدت می تونی امر کنی جواب پست های منو نده (اگر واقعا نامزدین).

چیزی که تو داری خودکشی میکنی تظاهر کنی وجود داره، من بعنوان یک جوان با شخصیت و مودب و محترم طبق تجربه و ادراک و مشاهداتم، تاکید می‌کنم 👌👌👌👌👌 وجود نداره.

تو فعلا در مرحله التماس و حقارت داری زمان رو سپری می کنی و پیشرفت خاصی هم نداشتی، از من بپرس جوان ......

..... که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل ها.

ان شاء الله خیلی زود برگرده ،خدا بزرگه

آقا Tommy دقت کن ☝️☝️☝️:

تو مو بینی و من پیچش مو ..... 🙏💪👌

آقا tommy من به عقل خودم تکیه کردم نه به فیلمای تو ..... 

آقا Tommy دقت کن ☝️☝️☝️:تو مو بینی و من پیچش مو ..... 🙏💪👌آقا tommy من به عقل خودم تکیه کردم نه به ...

بله .شاید التماس و درخواستی بوده ولی اونی که درخواست کننده بوده من بودم .فکر کردم میتونم کاری کنم عشق قدیمیشو فراموش کنه ولی موفق نشدم . الان هم شکستو میپذیرم و دعا میکنم عشقش برگرده . چون هنوز اسمش رو بازوشه و خودش تو قلبش .جایی برای من دیگه نیست 

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

نخیر قراموش کردم یا نکردم به این اشغال مربوط نیست میگه تو باید بهش بگی برع گمشه بهش بگو تا بفهمه

قفل کن