من ازاول شیرم کم بود شیرخشک دادم باشیشه گاهی سینه هم میدم ولی یک هفتس شیشه روبزورمیگیره همش دست وپامیزنه وبازبون میفرسته بیرون بدش میاد انگار شیربخوره اخرای ماه سوم هست کسی بچش اینجوربوده علتش چی میتونه باشه
دیگه شیشه و سینه رو تشخیص میده دوست نداره اگه قصد داری سینه بدی شیشه رو قطع کن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه ی خواهر منم اینجور شدش بعد متوجه شدیم شیر شیشه اش که یکم خنک میشه خوشش نمیاد
باید گرم و ولرم باشه تا بخوره
شکر خدا بعد افهمیدن این موضوع براش انجام میدیم راحت میخوره
ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم :اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم که او خود را به بهایی اندک فروخته اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده،من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران... و این نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند... بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖