2821
2789
عنوان

كمكم كنين

448 بازدید | 47 پست

نميدونم چيكار كنم زندگيم رو هواس بابام ميگه باشه جداشو ولي هيچ اقدامي نميكنه بخدا خسته شدم چقدر دعا كنم 

تازه اينم بگم مادرشوهر جادوگرم فقط داره جادو جنبل ميكنه 

به هدفش رسيد  ديگه منو از عشقم جدا كرد 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

بچه ها دعا يا ختمي هست بگيرم و بخونم 😭بخدا خسته شدم شب و روزم گريه من الان بايد جهازمو ميخريدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشکلتون قابل حل نیست؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عقدی؟؟ سرچی میخوای جداشی

اره عشقم عقدم 

سر اذيتاي خانوادش بعد اينو شير ميكنن بعضي وقتا مياد ميگه مثلا تينا شرمندتم منو ببخش با مامانم دعوا كردم و فلان 

بعد مامانش كه ميبينه اين طرف منو ميگيره سريع ميره دعا ميگيره در حدي شوهرم رو ديونه ميكنه كه دست بزن پيدا ميكنه

جادو.جنبل چیه بابا... بشین فکر کن ببین مشکل کجاس....

عزيزم ما اعتقاد داريم لطفا به عقائد هم احترام بزاريم

مشکلتون قابل حل نیست؟

بهم سيلي زد منم اصلا عين ديونه ها زنگ زدم بابام اومد دنبالم بعد باباي اون زنگ زد بد و بيراه گفت اخرم تصميم بر جدايي شد

بخدا خسته شدم از دست اذيتاي خانوادش كه اينم پر ميكنن

من ایه ۱۵۴ سوره بقره رو میخونم به یه خوراکی شیرین مثل شکلات و قند و... فوت میکنم میدم همسرم میخوره خیلی مهربون میسه. سوره ناس رو هم با فلق زیاد بخون

من ایه ۱۵۴ سوره بقره رو میخونم به یه خوراکی شیرین مثل شکلات و قند و... فوت میکنم میدم همسرم میخوره خ ...

ديگه پيش هم نيستيم كه بدم چيزي بخوره

عزیم از این اتفاقا تو زندگی همه هست تو فقط باید سیاست داشته باشی و سر هر دعوایی نگی طلاق میخوام

سر هر دعوايي نبود يهو سر هيچي زد تو گوشم بخدا دلم شوهرمو ميخواد زندگي ميخواد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز