ماسماسک مدیر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 عنوان اق پسرها | مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 76 پست ی همسایه داریم پسرشون ۳۷ ساله هست متاسفانه مادرشون باید ببرش دستشویی بد بخت مادره دست کش دست میکنه اق را میشوره شلوارشو می پوشه وضع مالی خوبی دارن آقا خیلی هم موادب هست دنبال زن میگرده باخدا باش پادشاهی کن 1403/11/09 | 22:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماسماسک مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 بلهولی خواهشا دروغ تحویل من ندیدبه شعور خودتون در واقع توهین میکنید نه من منظورشما از دوروغ چیه متوجه نشدم باخدا باش پادشاهی کن
nela_20 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 1974 فقط یه پیرمرد مونده بود سایت زنانه رو پیدا کنه😐مرد مومن بگو زنت ببردت دستشویی خب نکنه توقع داری ما بیایم ببریمت هر تیره شبی را سحری است،صبر کن... 🌱
دلوین_جونم عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3693 غلط املایی توضیح دادم به خاطر جوشکاری هست اقای محترممنو چی فرض کردید؟شما افغانی رو مینویسید افقانیدر واقع تلفظ یکیهولی نمیدونستید با کدوم ق نوشته میشهاگه جوشکاری بود اشتباه تایپی به این صورت بود که بجای غ یچیز دیگه تایپ میکردید مثلا ه قوی🤍💫
دلوین_جونم عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3693 منظورشما از دوروغ چیه متوجه نشدم دوروغ هم اشتباه تایپه؟دروغ قوی🤍💫
دلوین_جونم عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3693 مطمئنم یه پسر بچه جوون نشسته پشت گوشی داره مارو دست میندازه قوی🤍💫
ماسماسک مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 متاسفم برای اکثریت اگر کسی صادقانه حرف بزنه قبول ندارید ولی اگه دورغ باشه همه استقبال میکنن شرم اوره باخدا باش پادشاهی کن
ماسماسک مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 مطمئنم یه پسر بچه جوون نشسته پشت گوشی داره مارو دست میندازه برایشما هم متأسفم باخدا باش پادشاهی کن
ماسماسک مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 اقای محترممنو چی فرض کردید؟شما افغانی رو مینویسید افقانیدر واقع تلفظ یکیهولی نمیدونستید با کدوم ق نو ... عرض کردم خدمت شمان،۶۰ سالمه یعنی مال زمان شاه باخدا باش پادشاهی کن
ماسماسک مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 عرض کردم خدمت شمان،۶۰ سالمه یعنی مال زمان شاه واقعا نسل آخوند ی دیگه ما رو قبول ندارند باخدا باش پادشاهی کن
دلوین_جونم عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3693 عرض کردم خدمت شمان،۶۰ سالمه یعنی مال زمان شاه انشاالله که همینطور باشهخدا میدونهاگه من قضاوت بی جا کردم خدا ببخشه منواگه شما مارو دست انداختید خدا شمارو ببخشهبه هر حالراهتون سبز قوی🤍💫
ماسماسک مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 انشاالله که همینطور باشهخدا میدونهاگه من قضاوت بی جا کردم خدا ببخشه منواگه شما مارو دست انداختید خدا ... خدااز کسی که مردمو میزاره سر کار نگذره امیدوارم بلای این مادر نصیبش بشه باخدا باش پادشاهی کن
ماسماسک مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 اقای محترممنو چی فرض کردید؟شما افغانی رو مینویسید افقانیدر واقع تلفظ یکیهولی نمیدونستید با کدوم ق نو ... تحصیلات من مال زمان شاه هست فکر کنم شما هنوز به دنیا نيامده بودید باخدا باش پادشاهی کن
ماسماسک مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 انشاالله که همینطور باشهخدا میدونهاگه من قضاوت بی جا کردم خدا ببخشه منواگه شما مارو دست انداختید خدا ... هرکسی دروغمیگه به درد این مادر گرفتار بشه بگو امین تا خیالم راحت بشه باخدا باش پادشاهی کن
ماسماسک مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 175 فقط یه پیرمرد مونده بود سایت زنانه رو پیدا کنه😐مرد مومن بگو زنت ببردت دستشویی خب نکنه توقع داری ما ... خوب شما ببر از این دنیا هم ثواب ببر باخدا باش پادشاهی کن
دلوین_جونم عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3693 خدااز کسی که مردمو میزاره سر کار نگذره امیدوارم بلای این مادر نصیبش بشه خدانکنههیچکس سزوار نیستحتی اگه شما مارو دیت انداختین هم خدانکنه همچین بلایی سرتون بیاد قوی🤍💫