2777
2789
عنوان

جدايي

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارزو میکردم جای تو بودم تو همون دوران میتونستم تمومش کنم به اینجا نمیکشید. الان بچه مو میبینم جگرم اتیش میگیره. فقط به خاطر اون دارم تحمل میکنم. خودم کردم که لعنت بر خودم باد

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت

اینا رو بهت میگم که به خودت بیایی به خاطر احساسات دوباره اومد سراغت برنگردی سمتش. رو خودت کار کن شماره شو بلاک کن سرتو شلوغ کن که دوباره برنگردی به این رابطه

ارزو میکردم جای تو بودم تو همون دوران میتونستم تمومش کنم به اینجا نمیکشید. الان بچه مو میبینم جگرم ا ...

الهي اينجوري نگو خودتو مقصر نكن

تو نميدونستي كه اينجوري ميشه

بچه تم مراقبشي 

مرسي سعيمو ميكنم

توام خودتو اذيت نكن

ولي خودتو ناديده نگير توام يبار بدنيا اومدي

الهي اينجوري نگو خودتو مقصر نكن تو نميدونستي كه اينجوري ميشه بچه تم مراقبشي  مرسي سعيمو ميكن ...

فدات عزیزم. بخدا امروز یه دل سیر از دستش گریه کردم مگه ادم چقدر انرژی و انگیزه میتونه داشته باشه که یکی بخواد اینطوری ادمو داغون کنه

نمیخواستم ناراحتت کنم. فقط گفتم که تصمیم اشتباه نگیری

من به جات باشم صبر می کنم و چله زیارت عاشورا ایت الله حق شناس رو می گیرم. منتظر می مونم اون بیاد جلو. قبل از ازدواج پسرا باید بیان سراغ دختر و اگه دختر سراغشون بره زده میشن و این اخلاق پسرهاست پس بهتره صبر کنی و از خدا بخواهی اگه به صلاحته بیاد جلو و اشتی کنه. تو بری جلو کارت تمومه. ادرس چله زیارت عاشورا رو می ذارم. گروه نایبین هم تو گوگل سرچ کن که موقع هایی که نمی تونی بخونی مجانی برات می گیرن. ادرس شرایط چله رو می ذارم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1411769/خیلی-فوری-کسی-می-تونه-امروز-از-طرف-من-چله-زیارت-عاشورا-بخونه?page=1

فدات عزیزم. بخدا امروز یه دل سیر از دستش گریه کردم مگه ادم چقدر انرژی و انگیزه میتونه داشته باشه که ...

vaghean hamintore madare manam ye omr az daste babam keshide be khatere maha

vali heyf e eshtebah karde bache adat mikone

vali bozorgtareshe ke nabud mishe

age vaght dashty ketab bekhun dar rabete ba moshkelato ravanshenasi arumet mikone azizam bakhodet inkaro nakon