2777
2789
عنوان

امروز میخوام برای تو دعا کنم 🥲🌹

56 بازدید | 5 پست

یا الله

این شخص را به تو میسپارم

همین شخص که این تاپیک را باز کرده

پروردگارا تمام وقتش را سرشار از شادی کن

و به او کلید خوشبختی را بده

دلش را پر از شادی کن و نعمت سلامتی  تندرستی ارامش نصیبش بفرما

یا الله🤲

درد های دنیا را از او و خانواده اش دور داشته باش

او را در زندگی خودش موفق کن

یا الله نمیدانم ارزوهایش چیست

پروردگارا از تو التماس میکنم بیشتر از انچه می خواهد برایش بده

او را از هر نگرانی رهایی بخش و راهی برایش نشان بده

و از هر رنجی بهبودی بخش و از هر ضعفی برایش قوت نصیب فرما

پروردگارا بعد از هر صبوری خبر های خوبی در راه است یا الله رضایت خودت را نصیبش کن

ای مهربان ترین مهربانان ، ای سخاوتمند ترین سخاوتمندان ، ای پروردگار جهانیان آمین یا رب العالمین ☺️🌻💛

❤🥰اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما متاهل هستید و ظاهرا متشرع

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

منم به شرع قائل هستم

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

همینجا میگم

سلام. إن شاءالله طاعات قبول.

لطفا در صورت تمایل از طریق لینک زیر بصورت کاملا رایگان و آسان با صرف حدود ۲ دقیقه زمان، در سامانه mili عضو بشین. با اینکار به من و شما هرکدوم ۵ میلی گرم طلا داده میشه. بعد از ثبت نام تا ۵۰۰ نفر هم می تونید با کد خودتون عضو کنید و به ازای هر کدوم ۵ میلی گرم طلا بشما و فرد ثبت نام شونده داده خواهد.

https:// milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-exwiv

السلام علیک امیرالمومنین علی مولا علیه السلام!