2777
2789
عنوان

ریاضی

137 بازدید | 15 پست

چرا من به دخترم ریاضی یاد میدم عصبی میشم،احساس میکنم از مغزم دود بلند میشه،ولی درسای دیگه اینجورنیست،یعنی امکان نداره ریاضی براش بگم و کتابش پرتاب نشه از عصبانیت

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اتفاقا تنها درسی که دوست دارم،وقتی میبینم ساده ترین چیزارم بلد نیست عصبی میشم

اها درسته پس مشکل از دخترته نه تو 

منم پسرم ریاضیش ضعیفه کفری میشم تا مرز دیونگی میرم وقتی براش میگم و اون نمیفهمه😅

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
اها درسته پس مشکل از دخترته نه تو منم پسرم ریاضیش ضعیفه کفری میشم تا مرز دیونگی میرم وقتی براش میگم ...

من انقد عصبی میشم،شوهرم مسخره میکنه میگه الانه که کتاب شوت بشه،اونوقت من حرص میخورم دخترم پرو پرو میخنده

من انقد عصبی میشم،شوهرم مسخره میکنه میگه الانه که کتاب شوت بشه،اونوقت من حرص میخورم دخترم پرو پرو می ...

توام که مثل منی خواهر.من یکی دو بار دفترو و پاره کردم میگفتم جرا زندم چرا خودمو نمیکشم 😅😅🤣

خوبه ما معلم ریاضی میشدیم بچه ی مردمو میکشتیم😂😂😂😂

وای  خخ راست میگیا خدا دونسته ما رو معلم نکرده وگرنه من الان حبس ابد بودم 😅 من بار بوده شوهرم دعوام کرده و دعوای بدی کردیم بخاطر عصبانیت من 🤣🤣🤣

براش ویدئو های آموزشی آپارات و گوگل و یوتیوب رو بزار از روی اون بنویسه بخونه 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من مامانم بهش درس میدم نمی‌فهمه میخام خودمو دار بزنم😐تازه خوبه فارسی هست به این آسونی سال دیگه میخام براش ریاضی هم بگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز