2777
2789

من خودم مجردم ولی توی واقعیت هم سایت دیدم بعضیا عروس رو واقعا اذیت میکنن😐

مشکل دقیقا چیه واقعا؟

خوب وقتی عروسشون رو اذیت میکنن مستقیما دارن ازدواج پسرشون رو خراب میکنن.

چرا واقعا؟

چه لذتی میبرن پسرشون رو پر کنن پسرشون سرد بشه با زنش چه سودی میرسه بهشون.

نمیشه هم بگی حسودی میکنن آخه رابطه زنو شوهری با رابطه مادر و بچه فرق داره

آخر نفهمیدم چه رازی پشت این قضیست 😑

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این برا همه صدق نمیکنه...مادرشوهر من خیلی زن خوبیه و بدی تا حالا ازش ندیدم همیشه بهمون خوبی کرده...ا ...

خداروشکر ❤️

امیدارم برای همه اینطوری باشه 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

هیچ وقت یک داستان رو یک طرفه باور یا قضاوت نکن 

همیشه باید حرف های هر دو‌طرف رو شنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چون فکر میکنن یکی تومده پسرشونو دزدیده برده

تا ابد که نمیتونن خونه مادرشون بمونن 

بالاخره باید برن

چون ذاتشون خرابه عزیزممن مادرشوهرم چندروزیه خونمونه دکتر بردمش داروهاش رو سروقت میدم هرغذایی بخواد ب ...

دقیقا منم انقد موقع مریضی هوای مادر شوهرمو داشتم آخرشم سایه منو با تیر میزنه مدام تو گوش شوهرم میخونه 💔🤕خستم کرده

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

هیچ وقت یک داستان رو یک طرفه باور یا قضاوت نکن همیشه باید حرف های هر دو‌طرف رو شنید

البته بعضیا زبون برنده ای دارن اینو قبول کن

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

دقیقا منم انقد موقع مریضی هوای مادر شوهرمو داشتم آخرشم سایه منو با تیر میزنه مدام تو گوش شوهرم میخون ...

بخدا منم همینطور اصلا دیگه اعصابم نمیکشه فقط دعا میکنم زودتر بره

نمیدونم چرا هررچی خوبی میکنم اخرش بد هستم

اکثر عروسا با مادرشوهر مشکل دارن و بلعکس تو فرهنگمون مونده دیگه 

من مادرشوهر ندارم ولی مثال ممکنه یه حرفی مادرم بگه اوکی باشم مادر شوهرم بگه بهم بربخوره بگم داره دخالت میکنه و و و بنظر من دو طرفه اس

البته بجز بعضیا که واقعا عفریته هستن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید