2777
2789
عنوان

روله چه معنی میده 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 83 پست
یعنی عزیزم به لری روله جان مثلا میگن

آهان درسته 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

تو زبان کوردی یعنی بچه

آره درسته

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودش نپرسیدی تا حالا؟😂تو فیلما زیاد دیدم میگن روله یعنی بچه

نه نپرسیدم 😅

قشنگه ک یعنی بچه البته شیرین تر ک بهت میگه

راستش ناراحت شدم 😅🥺

معنی بدی نداره ناراحت نشو

مرسی عزیزم

چون براش خیلی عزیزی

عهه😅🥲🥺

روله جان یعنی بچه جان .ولمه ی محبت آنیزیه که پدر و مادر به بچشون میزنن

پس خوبه 🥺😅

اونشو کار ندارم ولی تیکه کلام لر هاست و خیلی استفاده میکنن به غیر از معنای بچه

اتفاقا تیکه کلام ماهم هست😅

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

حتما از لحاظ جغرافیایی به مناطق لر نشین نزدیکین

بله تو استانمون لر داریم اما به نظرم ربطی نداره به اونا

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

حتما از لحاظ جغرافیایی به مناطق لر نشین نزدیکین

چه ربطی داشت کورد ولر ولک این گویششونه مشترک بین همشون سرچشمش که از لر نیست که میگید چون نزدیک مایید میگید😑

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....