2777
2789
عنوان

با این پول😑❓️

611 بازدید | 39 پست

۴۰۰ تومن دارم نمیدونم چی کنم . خیلی کمه هیچکاری نمیشه کرد . همه چی هم دارم نیازی به چیزی ندارم که باهاش بخرم.

اصلا به کارم نمیاد و از طرفی هیچ پولی رو چه کم و چه زیاد نقد نگه نمیدارم .

با ۴۰۰_۵۰۰ تومن پول چیکار میکنید؟ 

طلا به ذهنم رسید اما بنا به دلایلی نمیخوام طلا بگیرم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من باشم طلا میگیرم.اخه کار دیگه یی نمیشه باهاش کرد،نه میشه خونه خرید باهاش و نه زمین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰میلیون یا هزار؟

میلیون عزیزم

اگه ۵۰۰ هزار بود تکلیفم معلوم بود چیپس میخریدم😁😁

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بنظرم همون طلای آب شده بگیر لرد سرمایه گذاری خوبه

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️حتما

من باشم طلا میگیرم.اخه کار دیگه یی نمیشه باهاش کرد،نه میشه خونه خرید باهاش و نه زمین

درسته👌

مرسی از راهنماییت عزیزم😍❤️🙏

میلیون عزیزماگه ۵۰۰ هزار بود تکلیفم معلوم بود چیپس میخریدم😁😁

دو پهلو حرف زدی یه جا خیلی بزرگش کردی ک فکر کردم میلیونه یه جا جوری حرف زدی فک کردم هزاره

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

طوری گفتی هیچ کاری نمیشه باهاش کرد فک کردم ۴۰۰ ۵۰۰ هزار تومن منظورت بود😂😂😮‍💨🤦🏻ماشین بخر

😂😂😂بخدا نمیشه باهاش کاری کرد . خونه که نمیشه گرفت زمینم جای خوب نمیشه گرفت . وسیله برای خونه و لباس و ...همه چی دارم نیاز نمیشه . واقعا موندم چیکارش کنم😅

ماشین دارم 

با ۵۰۰ چه ماشینی میشه گرفت؟