2777
2789
عنوان

کنکوری

63 بازدید | 10 پست

سه ساله پشت کنکورم همه الان قشنگن غیر من اصلا میگن این،قشنگه اون قشنگه منو نمیگن خیلی چاق شدم سیر هم نمیشم از دوستام خبر ندارم بیرون،نمیرم اینستا ندارم دوست و آشنا دیگه تحویلم نمیگیرن با بقییه خوبن با من نه بقییه همیشه در حال یه تغییری هستن یا رو صورتشون یا یه چیزی عوض میکنن من فقط پولامو برا کنکور خرج میکنم میگن این لباسا لباسای قبلنه همش پز میدن همش به آدم حرف میزنن خودشون با خودشون خوبن از منم بزرگترن الانم چند تاییشون،ازدواج کردن بقییه آشناها میگن خدا رو شر اینا که زندگی خوبی دارن تیکه میندازن تازه خیلی براشون سواله با ۲۰ سال سن چرا ازدواج نمیکنم آرزوهای آدمو مسخره میکنن فکر کن،تو ی جمعی باشی اصلا باهات صحبت نکنن خودشون با خودشون باشن اینایی که قبلا خوب بودن مراسم هاشون دعوت نیستی خودشونن نمیدونم ی چیزی بگین حالم خوب شه برم درس بخونم دنیای من خیلی بزرگه اینا مسخره میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه درس نخوندم آره هدف خاصی دارم

دوام بیاررر دختر (یه جای خوب قبول میشی)

بالاخره این روزام تموم میشه یه رژیم خفن می گیری

خوشگل کردن مگه کاری داره؟ باعمل و چارتا قلم لوازم آرایش آدم حوری میشه ( تو الان خودت نمیخوای روی این مسائل فوکوس کنی چون هدف مهم تری رو برای خودت تعریف کردی وگرنه کاری نداره که غصه ی اینارو نخور تو یه جای خوب قبول شو اینا جورابتم میشورن انقد محلشون نذار بسوزن ) میری یه شهر دیگه راحتتت 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

جدی این نفرین لعنتییی رو بشکون 

هیچکییی اندازه ی تو تو اون فضا نبوده و تجربه کسب نکرده 

از اشتباهاتت درس بگیر و دیگه تکرارشون نکن 

منتظررر تاپیک قبولییییت میمونممممم

روحیه داشته باش و مجبورررر کن خودتو که خوشحال باشی 

خواهر منم سال کنکورش ،۹۷کیلو شده بود ۶ماه از کنکورش میگذره الان شده۶۵ نگران این چیزام نباش (تو الان فقط باید ذهنت درگیر یه چیزی باشهه اونم رویاهات)

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌