2777
2789
عنوان

پی ام اس قبل قاعدگی

103 بازدید | 15 پست

سلام خانوما شما هم قبل دوران پریود دچار نوسانات خلقی ( نه درد ) میشین اگه آره از چند روز قبل شروع میشه ؟

من تقریبا ۷ روز قبل پری دچار نوسانات خلقی میشم عصبی افسرده و حتی تمرکز هم به شدت پایین میاد احساس میکنم ۷ روز قبل اینطوری میشم طبیعی نیست یعنی اگه یکی دو روز قبل بود مشکلی نبود . تجربشو دارین چیکار میکنین این مواقع ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره من کلا معده عصبی دارم تو این دوران بدتر میشه از همه بدم میاد و رو مخم میرن اصلا تحمل صدای زیاد رو ندارم

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

درمانی چیزی نداره؟ یعنی خیلی بد امروز میخاستم رانندگی کنم دیدم اصلا تمرکز ندارم همیشه همینطوری میشم

یه قرص مکملی هست برای این دوران که باعث کاهش علائم میشه دوستم میخورد اسمش رو نمیدونم ولی داروخونه بگید میدونن