2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته بحث الکل و مشروب هم جدا از این هاست. کسایی که امثال اینها رو می‌خورند درجا خود رو بدبخت میکنن

قطعا همینطوره آدم باید به فکر سلامت خودش باشه به خدا که این چیزا نه قراره آرومت کنه نه چیز دیگه ای فقط آسیب میرسونه بهت 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

شوهرم یه آدمی بود که نمیدونس سیگارچی هس ؟ولی دوستای احمقش بهش تریاک کشیدن یاد دادن و میگن مشکلی ندارد خیلی باهاش حرف زدم فایده نداشت الآنم یکساله می‌کشه نمی‌دونم چیکارکنم،؟ 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

یا حضرتتتتتت دختری؟ چیکار میکنی با خودتتتت من یک بار تو اتاقم کشیدم ترس اینو داشتم کسی بیاد ببینه تو ...

اگه مامانینا تو خونه نباشن و چند ساعت دیگه بیاین می تونم تو خونه هم بکشم بگید ببینم بکشم یا نه

شوهرم یه آدمی بود که نمیدونس سیگارچی هس ؟ولی دوستای احمقش بهش تریاک کشیدن یاد دادن و میگن مشکلی ندار ...

یا امام زمان. من پدر ماشالله سرحال چون تا بحال لب به سیگار نزده و آدمای سیگاری زیادی هم اطرافش هستن

چه سیگاری گرفت من امروز مارلبرو گلد کشیدم

نمیدونم ن مارک نبود ب گمونم بهمن چیزی بود ازون ارزونا  باریک سفید بود 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

اگه مامانینا تو خونه نباشن و چند ساعت دیگه بیاین می تونم تو خونه هم بکشم بگید ببینم بکشم یا نه

من میگم نکش تو میگی تو خونه هم میتونم بکش

خودتتتت میدونیییی من دیگه دارم راهنماییت میکنم 

افتخار نیستااا بعدا خودت ضرراش تجربه کنی میفهمی

من خودم 3 بار کشیدم چیز خاصی نبوده

به امید ارزو های قشنگمممم

یا امام زمان. من پدر ماشالله سرحال چون تا بحال لب به سیگار نزده و آدمای سیگاری زیادی هم اطرافش هستن

خانواده شوهرم هیچکدوم اهل این چیزا نیستن رفیق خیلی تاثیر داره توزندگی

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم