2777
2789
من دو سه بار با اصرار دوستم کشیدم دیگه سراغش نرفتم دوستمم حذف کردم

خیلی کار خوبی کردی اکثر مشکلات همه مون به خاطر دوستای نارفیق مونه

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم میکشم شبی یکی دو نخ 

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

والا نوجون داریم تا نوجون من خودم اصلا خوشم نمیاد از سیگار و نمیگم زیاد تو جمعای سیگاری و اینا نبودم بالاخره کتابخونه و اینا میرفتیم بودن کسایی که سیگار میکشیدن یا حتی چیزای دیگ ولی طرف خودشم باید یکم عقلشو به کار بندازه بگه خب که چی سیگار بکشم چیزی قراره درست بشه
بعدم اینکه مامانای عزیز اگ بچه نوجون دارین سعی کنید باهاتون رفیق باشه حتی اگ خواست سیگار بکشه شما خودتون درجریان باشید و بهش بگید که غلطه بچه رو از خودتون زده نکنید 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

والا نوجون داریم تا نوجون من خودم اصلا خوشم نمیاد از سیگار و نمیگم زیاد تو جمعای سیگاری و اینا نبودم ...

البته بحث الکل و مشروب هم جدا از این هاست. کسایی که امثال اینها رو می‌خورند درجا خود رو بدبخت میکنن

من بالای یه پاکت کشیدم از ۱۳ سالگی با بهمن متوسط با قطران ۱۰ شروع کردم

یا حضرتتتتتت 

دختری؟ چیکار میکنی با خودتتتت 

من یک بار تو اتاقم کشیدم ترس اینو داشتم کسی بیاد ببینه تو دهنم ادکلن زدم رو هوا اسپریییی خخخ

چ دلی داری تو

به امید ارزو های قشنگمممم

منم میخوام بکشم ایرادش چیه ‌ سنمم کم نیس ب گمونم اعصاب رو راحت میکنه اینطور نیست ؟!

از نوجوانی دوس داشتم امتحان کنم میترسیدم ازدواج ک کردم ب شوهرم گفتم گفت دوس داری امتحان کنی . ی سیگار گرفت هر کدوممون چند پوک زدیم بعدم انداخت دور 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

واقعا خیلی سخته من هنوز نمیتونم ترک کنم

من خودم سیگار کشیدن تجربه کردم ولی برام لذتی نداشت که ادامه بدم و دیگه مایل هم نبودم 

اگه میتونی هر چه زودتر ترک کن چون وارد مسیری میشی که هرچی سنت بیشتر بشه بیشتر سیگار میکشی و ریه هات نابود میشه 

همینجوری با هوای آلوده اکسیژن کافی به بدن نمیرسه