2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اومدم بنویسم بردیا تو تاپیکت دیدم گفتی😂

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بردیا اسم نوه ی عمومه قشنگه خیلی

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اره . ولی من نمیدونم چرا بعضیا میسوزن وقتی اینو میگی .امروز اینو تو گروه دوستام گفتم یکی خودشو جر دا ...

و از اسم های عربی بی زارم

واقعا متاسفم براشون

اسمای ایرانی عالین

آریا

آریو

بهرام

بردیا 

سهراب

یزدان

و.....

بله

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

نیکان هم خوبه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

و از اسم های عربی بی زارمواقعا متاسفم براشوناسمای ایرانی عالینآریاآریوبهرامبردیا سهرابیزدانو.....

منم باردارم و اگه پسر باشه اولین اسمی که نوشتین انتخابمه. آریا :نجیب و اصیل

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز