2777
2789
عنوان

مهریه یا آزادی

163 بازدید | 17 پست

خواستگار دارم خیلی خوب و خانواده داره ولی میگه مهریه نمی‌دم ولی تمام حقوق زن که توسط مرد سلب میشه تو ازدواج مثل حق طلاق و تحصیل و خروج از کشور و... رو میدم 

نظرتون چیه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این چیه مردای ننر یاد گرفتن

مهریه باید باشه

ربطی به حق طلاق نداره

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

مهدیه حق زن هست اگر قرار بود گرفته نشه حضرت فاطمه هم مهریه نمی گرفتن 

نظرم اینه در حد وسعش مهریه بدناون حق را هم بدن 😁

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

مخالف

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مهریه گویا فقط برای طلاق گرفتن نیست 

چقد بدم میاد از این مردا. که کمترین حقوق خانما رو هم با شرط و شروط میدن بهشون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مساله مهریه فقط برای طلاق مطرح نیست کاربرد بالاترش در صورت فوت همسر هست . من پیرزن هشتاد ساله دیدم پسرش میخواست بذارتش خانه سالمندان خونه پدری رو بفروشه با مهریه اجرا گذاشتن خونه رو نگه داشت . دنیا هزار و یک چرخ میخوره به خدا این چیزا که به اسم حق و حقوق بهتون میدن توی یه زندگی نرمال خود به خود گیرتون میاد . الکی از مهریه نگذرید مهریه تنها پشتوانه مالی زن هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚