2789
عنوان

چرا واقعا

205 بازدید | 20 پست

مادر که بچگی ولم کرد و رفت

پدری که معتاد و دزد بود و همین الانشم زندانه

گفتم ازدواج میکنم درست میشه خداروشکر یه همسر خوبی گیرم افتاد تازه بچه دار شده بودیم

ولی.....

یک ساله یه روی خوش ندیدیم

همش شوهرم تو بستر بیماری 

پیوند کبد هم شد درست نمیشه که نمیشه 

همه دارن بهم میگن تقصیر توعه 

کاش بچم نبود تا با خیال راحت خودمو خلاص میکردم چون واقعا خسته شدم 

همش بد بیاری تصادف مریضی دوری گریه و زاری

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناراحت شدم عزیزم خدا بهت صبر بده ایشاالله زندگیت از این رو به اون رو بشه برات دعا می کنم

از خودم نه بخاطر بچم ناراحتم نه ماه پدرشو ندید الان یک سالشه همش بابا بابا می‌کنه باباش هم تو رخت خواب افتاده 

منم اعصابم نمی‌کشه همش دعواش میکنم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
خداصبرت بده چندسالته،حالایه نفرازشوهرش راضی بوداونم حالش خوب نیست،خداشفابده شوهرتو

20سالمه

اره بخدا جیگرم آتیش میگیره

گناه داره دعواش نکن شوهرتون چند سالشه که انقدر مریضه؟

34سالشه عزیزم

پیوند کبد شده نه ماه شیراز بود ولی بازم حالش خوب نیست تو بستر افتاده

امیدوارم حاش خوب شه خیلی جوونه حیفه

ممنونم گلم..خیلی دلم گرفته الان مادر شوهرم زنگ زد گفت نتونستی ازش مراقبت کنی و ...

گوه خوردن میگن تقصیر توعه

نمی‌دونم والا حرف و حدیث بیشتر از همه چیز ناراحتم می‌کنه اصلا طاقت ندارم دیگ کسی یه تو میگه میزنم زیر گریه