2821
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

2117 بازدید | 23 پست

لطفا بیاید تجربه استفادتون‌ رو بگید ترو خدا 

راسته میگن بعد از یک مدت دیگه نمیشه استفاده کرد و جوابگو نیست هرچی هم دوزش بالا بره؟؟

برای موهای ارثی جواب میده؟

مثل افسانه ها ؛ آخر داستان نجاتم بده...

ماینوکسیدیل روی خودشم میزنه درمانی نیست و تا زمانی که استفاده بشه اثر داره. 

امکان حساسیت و خشکی و قرمزی پوست سر هست 

قطع کنی میریزه 

برای خیلی ها بعد چند سال عادت میکنی و نمیتونی درصدش رو زیادتر کنی 

من خاستم بگیرم چون واقعا رویش میده پشیمون شدم و ماینوکسیدیل گیاهی گرفتم 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماینوکسیدیل یکی از داروهای معروف برای درمان ریزش مو است که معمولاً برای درمان ریزش موهای ارثی (آندروژنیک) توصیه می‌شود. این دارو به شکل مایع یا فوم در دسترس است و به طور معمول روی پوست سر به کار می‌رود.

تجربه و نکات مهم:

1. اثر بخشی اولیه: ماینوکسیدیل در بسیاری از افراد به طور موثر عمل می‌کند و می‌تواند ریزش مو را کاهش دهد و رشد مو را تحریک کند. معمولاً پس از استفاده برای چند ماه، نتایج اولیه ظاهر می‌شود.

2. اثر در مراحل اولیه ریزش مو: این دارو معمولاً در مراحل اولیه ریزش مو، یعنی زمانی که هنوز مقدار زیادی از موهای فرد باقی‌مانده، موثرتر است. اگر ریزش مو شدید باشد، نتایج ممکن است کمتر قابل توجه باشد.

3. موارد ارثی: برای ریزش موهای ارثی (آندروژنیک)، ماینوکسیدیل می‌تواند در بسیاری از افراد کمک کند، اما این اثرات موقت هستند. به این معنا که باید به طور مداوم از دارو استفاده کنید تا نتایج حفظ شوند.

4. دوز و عوارض جانبی: استفاده از دوزهای بالاتر ماینوکسیدیل ممکن است باعث عوارض جانبی شود (مانند تحریک پوست، خشکی، خارش و گاهی حتی رشد موهای زائد در نواحی غیرهدف). همچنین ممکن است برخی افراد بعد از مدتی استفاده از ماینوکسیدیل نتایج کمتری ببینند و در نهایت نیاز به تغییر روش درمانی پیدا کنند.

5. نتایج بلند مدت: اگر دارو را به مدت طولانی مصرف کنید و پس از قطع مصرف، موهای جدید رشد کرده ممکن است دوباره ریزش کنند. به همین دلیل، ادامه مصرف ماینوکسیدیل ضروری است تا اثرات آن حفظ شوند.

6. زمانی که جواب نمی‌دهد: در برخی افراد، ماینوکسیدیل ممکن است اثر نکند یا به مرور زمان تأثیر آن کاهش یابد. این ممکن است به دلایل مختلفی مانند عدم سازگاری بدن با دارو، نوع ریزش مو یا استفاده نادرست از دارو باشد.

نتیجه‌گیری:

ماینوکسیدیل می‌تواند در درمان ریزش موهای ارثی موثر باشد، اما نتیجه‌دهی آن بستگی به فرد و نوع ریزش مو دارد. اگر قصد دارید از این دارو استفاده کنید، پیشنهاد می‌کنم که با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا بهترین روش درمانی را برای وضعیت شما تعیین کند و از عوارض جانبی احتمالی جلوگیری کنید.

ماینوکسیدیل روی خودشم میزنه درمانی نیست و تا زمانی که استفاده بشه اثر داره. امکان حساسیت و خشکی و قر ...

فرق این گیاهیه چیه ؟ 

فرق این گیاهیه چیه ؟

ماینوکسیدیل نیست دقیقا برای ریزش و رویش مجدده و زیر یکسال قطعش میکنی کامل و مو هات دیگه نیاز بهش نداره

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
ماینوکسیدیل یکی از داروهای معروف برای درمان ریزش مو است که معمولاً برای درمان ریزش موهای ارثی (آندرو ...

پزشک رفتم آزمایش نوشت باید اول آزمایش بدم ازش پرسیدم گفت ماینوکسیدیل بهترین داروعه ۱۷ سالمه خیلی میترسم از استفاده نمیدونم چیکار کنم😭

ماینوکسیدیل نیست دقیقا برای ریزش و رویش مجدده و زیر یکسال قطعش میکنی کامل و مو هات دیگه نیاز بهش ندا ...

برای ارثی جواب میده؟ بالا آخه گفتین ماینو گیاهی گرفتین 

موهاتون الان پر شده؟ 

امکان هست عکس قبل و بعد موهاتون رو ببینم؟ 

برای ارثی جواب میده؟ بالا آخه گفتین ماینو گیاهی گرفتین موهاتون الان پر شده؟ امکان هست عکس قبل و بعد ...

عکس از قبل ندارم  

ار برا ارثی هم هست

اره خیلی راضی بودم ریزشم قطع شد استرس دیگه ندارم خداروشکر 

عکس از قبل ندارم ار برا ارثی هم هستاره خیلی راضی بودم ریزشم قطع شد استرس دیگه ندارم خداروشکر

رویش مجدد هم داشتین؟ 

اسمش چیه