2777
2789
عنوان

مراسم عروسی

286 بازدید | 40 پست

دوستان ما کرج داماد کرج ولی خانواده داماد شمالن بعد داماد میگه عروسی شمال میگیرم خانواره ماسختشونه ۶ ساعت راه بیان شهرغریب دوناد گفتم خب ی مهمانی کوچیکم کرج بگیرین ک اینا ک نمیان گفت ن نمیتونم چکار کنم ب نظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما یه مراسم بگیر تو کرج برا مهمانانی خودت دومادم یه مراسم بگیره بعدا برا مهمانای خودش هر کدوم خرج‌مراسم خودتون بدید

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

شما یه مراسم بگیر تو کرج برا مهمانانی خودت دومادم یه مراسم بگیره بعدا برا مهمانای خودش هر کدوم خرج‌م ...

خاهر حرفی میزنی داناد باید خرج خانوادهدعروس بده من دارم دخترسوهرمیدم و مرایم نامزدی بگیرم تو نانزدی خم هیچکی کادو نمیاره

خاهر حرفی میزنی داناد باید خرج خانوادهدعروس بده من دارم دخترسوهرمیدم و مرایم نامزدی بگیرم تو نانزدی ...

فک کردم مراسم عروسی هست عقد که در هر صورت به عهده داماده

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خونواده داماد سختشونه بیان کرج؟ کامل نگفتی دلیل داماد چیهکلا هم که کرج تا شمال راهی نیست

داماد میگه ما میخایم فانیلای دورمونم دعوت کنیم مثلا نوه پسرخاله پدربزرگم را خب اره سخته همه بیان کرج مامیگیم چکاریه دختراز کرج گرفتی مرایم راکرج بگیر فقط خانواده درجه ۱ و۲ شما دعوت کنین اینجا خونه خودشون و دوتاداییهاش هست ک بریزن توش

خب بگو بهشون ک خانواده ما هم حاضر نیستن بیان شمال 🤷

خودمم نمیام ک مادر عروسم خود دانید یا اینجا بگیرین یا تهران پارس 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خب بگو بهشون ک خانواده ما هم حاضر نیستن بیان شمال 🤷خودمم نمیام ک مادر عروسم خود دانید یا اینجا بگیر ...

افرین همین مسخره بازیا باعث کدورت شده اونام یکدنده پایین‌ننیان

داماد میگه ما میخایم فانیلای دورمونم دعوت کنیم مثلا نوه پسرخاله پدربزرگم را خب اره سخته همه بیان کرج ...

فامیل دور رو بعدا براشون یه مهمونی بگیره 

معمولا به کادو فکر میکنن چون قبلا رفتن عروسی فامیل دور و کادو دادن😁 دیگه عروسی راه پور یکی باید کوتاه بیاد