2777
2789
عنوان

دوستان ای وی افی

50 بازدید | 6 پست

دوستای گلم باید چطور قرصارو بخورم 

خیلی زیادن و نمیدونم چطور زمانبندیشون کنم که بدونم همه رو خوردم 

شما چیکار کردین

داروی قبل انتقال هستند.

و اینکه الان من باید چیکار کنم چی بخورم موبه چی نخورم خوبه؟؟سوم پریودمم روز دوم سنو دادم باید نهم هم بیام تا تاریخ انتقالم مشخص بشه ان شاء الله 

لطفاً راهنماییم کنید 

عزیزم برو تاپیک آی وی افی ها راحت تری❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیادن پیاما خیلی خسته ام 😔

برو آخرین صفحه ش و یکی از کاربرا رو ریپ بزن

سوالتو بپرس

میدونم سخته🥲

ان شاءااله مامان میشی

امروز روز خوبیه برای دعا کردن 

همیشه برای نی نی سایتیا دعا میکنم مخصوصا اونایی که منتظر اولادن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
برو آخرین صفحه ش و یکی از کاربرا رو ریپ بزنسوالتو بپرسمیدونم سخته🥲ان شاءااله مامان میشیامروز روز خو ...

ممنونم عزیز دلم ان شاء الله 

برام دعا کن خیلی 

خدا خیرت بده

الهی عاقبت بخیر بشی😘❤️

ممنونم عزیز دلم ان شاء الله برام دعا کن خیلی خدا خیرت بدهالهی عاقبت بخیر بشی😘❤️

ان شاءالله عزیزم🥰

و همچنین❤️