2777
2789
عنوان

بچها لنز چشم مگه یه چیز شخصی نیست❓

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا لنز یه طرف چشمو حتا نباید طرف دیگه گذاشت که مبادا یه طرف آلوده باشه و به طر فدیگه سرایت کنه، بعد اونوقت چشمای یه نفر دیگه؟

چشمه، پوست که نیست بگیم جهنم خوب میشه

بهش بگو من هیچی  فکر سلامت چشم خودت نیستی 

مرگ یبار شیون یبار

برعکس دوستانی که میگن گم کردنو بهونه کن، خیلی منطقی بهش بگو لنز که لباس نیست بدم بهت. 

کلن کره چشم جاییه که سیستم ایمنی خیلی فعال نیست اونجا، مثل گلو نیست که درد بگیره و بفهمی داری عفونت میکنی، یه وقت کار از کار میگذره

خصوصن ویروس جدیدی که مال چشمه من یه عکس دیدم انگار گریمای سینمایی، دختره جفت پلکاش ورم کرده انگار کتک خورده، و واقعن از چشماش خون میریخت بیرون هنوزم تحت درمانه و البته برا خونریزی چشمش کاری نتونستن بکنن فقط دارن عفونتو درمان میکنن

مرگ یبار شیون یبار برعکس دوستانی که میگن گم کردنو بهونه کن، خیلی منطقی بهش بگو لنز که لباس نیست بدم ...

وای چه بد اره خودمم خیلییی از این چیزا میترسم اصلا بهش نمیدم بعد میدونی جالب چیه اونروز برگشته میگه شلوارتو هم بده بپوشم😐😐 گفتم اونو که اصلا حتی مامانمم خوشش نمیاد