2777
2789
مثل پدر مادرا که بچه بدها رو دوست دارن و براشون جذابه خدام بنده بد شو دوست داره

ولی بنظر من خدا چون نمیخاد صدای بنده ی بدشو بشنوه هرچی میخاد بهش میده تا صداش نکنه ولی برای آدم خوبا برعکس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بنظر من خدا چون نمیخاد صدای بنده ی بدشو بشنوه هرچی میخاد بهش میده تا صداش نکنه ولی برای آدم خوبا ...

چی بگم یعنی شنیدن صدای بنده اش 

با وجود هزار تا مشکل 

خدا رحمتشو شکر

خدارحمتش کنه دقیقا حق میگفته

ممنونم عزیزم، خدا همه رفتگان و رحمت کنه🌻🌱

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

یکی از بهترین منابعی که خدا خیلی از دلایلشو گفته در ایات قرآنه و یکی از ظالم ترین ادمهای تاریخ فرعون ...

خانواده‌ ی به شدت مذهبی دارم همه این چیزارو از برم

برای همچین آدمی؟مهلت؟ بنظرم این ادم باید عذاب بکشه مهلت اشتباه

اره مهلت واسه گناه 😑 میگه مهلت میده تا بیشتر گناه کنن ما زیاد از کار خدا سر در نمیاریم

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

اره مهلت واسه گناه 😑 میگه مهلت میده تا بیشتر گناه کنن ما زیاد از کار خدا سر در نمیاریم

چی بگم اخه هرچی که خدا خودش میدونه خوبه ما که فقط خدا رو داریم اونا کارشون با طلسم و جادو و جنله مال ما فقط خداست