2777
2789

منکه دو ساله فول تغذیه رعایتم ولی امتحان روی همسرم اولش اون پف زشت چهره میخوابه بعدش انرژی بیشتر در طول روز ولی اولش مثل ترک اعتیاد سخته دومش هم بدونی هر چقدر رعایت کنی بالاخره اجتناب ناپذیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوساله قند مصنوعی رو ترک کردم

دوباره میخوام شروع ب خوردنش کنم چون فهمیدم دلیل ریزش موهام بخاطر همین حذف قند مصنوعی بوده

نتیجه خاصی نداشته فقط پوستم شفاف شد

صورتم شدید لاغرشد جوری ک زاویه فکم بیشتر بیرون زد

ی کوچولو غبغبم داشتم ک اصلا در حدی نبود کسی بفهمه ولی همونم از بین رفت

منکه دو ساله فول تغذیه رعایتم ولی امتحان روی همسرم اولش اون پف زشت چهره میخوابه بعدش انرژی بیشتر در ...

من بشدت چایی خور بودم..یروز حساب کردم دیدم به طور معمولی در روز ۱۵ تا قند میخورم..دیگ گذاشتم کنار..

فعلا نتیجه ی خاصی ندیدم..و زیادم وسوسه نمیشم

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
من بشدت چایی خور بودم..یروز حساب کردم دیدم به طور معمولی در روز ۱۵ تا قند میخورم..دیگ گذاشتم کنار..ف ...

عزیزم برای شروع که خیلی خوبه ولی این فقط قند آشکار هست در طول روز کلی قند مخفی مصنوعی میخوری حواست نیست 

عزیزم برای شروع که خیلی خوبه ولی این فقط قند آشکار هست در طول روز کلی قند مخفی مصنوعی میخوری حواست ن ...

نه به کل گذاشتم کنار..بیسکویت شیرینی اینا هم اصلا دیگ نمیخورم..چایی رو با کشمش و خرما میخورم حتی چایی نباتم‌نمیخورم..اینقد اوضاع بدتم داغون شده ک واقعااا اگ‌جلوی این ات اشغالارو نگیرم میپوکم

نه به کل گذاشتم کنار..بیسکویت شیرینی اینا هم اصلا دیگ نمیخورم..چایی رو با کشمش و خرما میخورم حتی چای ...

چه چیزایی دیگ قند مخفی دارن؟

2790
2778
2791
2779
2792