2777
2789
عنوان

قصه ى من😊

| مشاهده متن کامل بحث + 100143 بازدید | 741 پست
عزيزم لينك داستان جديدو گذاشتم همين صفحه دوست داشتين دنبال كنيد

ممنون رم عزیزم...  

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
ممنون رم عزیزم...    

خواهش مى كنم عزيزم ❤️

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم لينك داستان جديدو همين صفحه گذاشتم

ممنونم عزیزم.خیلی زحمت میکشی گلم😘😘😘

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
ممنونم عزیزم.خیلی زحمت میکشی گلم😘😘😘

خواهش مى كنم عزيزم 😘😘😘😍

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
سلام خانمی ممنون میشم درخواست دوستی رو قبول کنید 🙏سوال دارم ازتون 

قبول كردم عزيزم 

فدات شم ممنونم

😘😘

عزیزم هم از تو ممنونم هم از خانوم گلکار داستانها پر از درد و رنجن و ما فقط میتونیم قسمتی از رنج و که برجسته شده رو ببینیم .به داستان زندگی خودم هم که نگاه میکنم دهها داستان درش میبینم قسمتی لیلا قسمتی مریم قسمتی پریسا و این درد و رنجها ادامه خواهند داشت که اگر نباشن لذات زندگی خودشو نشون نمیده .برای شما که قدمی به سوی دعوت بانوان به فرهنگ کتابخونی برمیدارین دعا میکنم وبرای خانوم گلکار و امثال هم انشاالله سلامت باشن و رسالتشون رو به انجام برسونن 

سپاس🌸🌷🌸

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
عزیزم هم از تو ممنونم هم از خانوم گلکار داستانها پر از درد و رنجن و ما فقط میتونیم قسمتی از رنج و که ...

فدات شم من عزیز دلم اره خوب زندگی همه ی ما یه قصه س برای بعضیا خوشیش بیشتره برای بعضیا غم و غصه ش اما واقعا تا غم و غصه نباشه قدر شادیهامون و لحظات خوشمون رو نمیدونیم 😘❤️

خواهش مى كنم عزيزم فكر نكنم داستان مثل انجيلا باشه

سر داستان انجیلا خیلی حرص خوردم یعنی آدمهای ساده ای مثلا انجیلا وجود داره کسی که یکبار ازدواج کرده باشه وشکست خورده باشه دیگه رغبتی به ازدواج نداره حتی اگر فشار روش باشه این خانم در مورد هیچ کدوم از خواستگاراش تحقیق نکرد تازه مثلا مادرش یه تحصیل کرده بود سه بار ازدواج وسه بار طلاق یعنی حماقت اون زن خیلی زیاده به نظر من یکمی این داستان توش اغراق بود 

سلام معصومه جات شما واقعا یه گنجینه درست کردی  ممنون عزیز ازشما داستانهای خانم گلکارو گذاشتی&nb ...

سلام عزیزم ممنونم 💋💋

سلام عزیزم ممنونم 💋💋

سلام گلم سال نو مبارک 

تمام فصه های خانم گلکار خوندم 

ممنون عزیز 

اخلاقی هم دارم تا تموم نکنم دست از کتاب وگوشی برنمیدارم 

نمیتونم هرروز یه تکه بخونم اگه شروع کنم دلم میخاد بدوتم اخرش چی میشه 

عزیزم این پستهای شما   برای چند سال یشه ولی عاشق داستانهای واقعی هستم عزیزجان ۳دفه خوندم یه بار اولش تازه عضو شده بودم دوبارماز پستهای شما خوندم 

بهترینها توسال جدید توزندگیت داشته باشی گلم