2777
2789
عنوان

قصه ى من😊

| مشاهده متن کامل بحث + 100176 بازدید | 741 پست

🌊🔥⚫️در آغوش دریا سوختم...

🥀

آن قدر با آتش دل ساختم تا سوختم

بی تو ای آرام جان یا ساختم یا سوختم

سردمهری بین که کس بر آتشم آبی نزد

گرچه همچون برق از گرمی سراپا سوختم

سوختم اما نه چون شمع طرب در بین جمع

لاله ام کز داغ تنهایی به صحرا سوختم

سوختم از آتش دل در میان موج اشک

شوربختی بین که در آغوش دریا سوختم

شمع و گل هم هر کدام از شعله‌ای در آتشند

در میان پاکبازان من نه تنها سوختم...

جان پاک من رهی خورشید عالمتاب بود

رفتم و از ماتم خود عالمی را سوختم

#رهی_معیری

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید من دیر میام میخونم از همه آخر لایک میکنم بازم ممنونم ازتون که زحمت میکشید و داستان رو میزارید ...

خواهش مى كنم عزيزم لطف مى كنيد همراهى مى كنيد😘🌹

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
ممنون رم عزیز 

خواهش مى كنم عزيزم

سلام عزيزم منم سه تا داستان رو همراهتون بودم 

ولي بي صدا ميخوندم😄😄

عاليه واقعا😻

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
سلام عزيزم منم سه تا داستان رو همراهتون بودم  ولي بي صدا ميخوندم😄😄 عاليه واقعا😻

خواهش مى كنم عزيز دلم ممنون إز شما بابت همراهيتون

امروز داستان نداریم؟؟؟

چرا عزيزم دارم ميذارم

قصه ى من ☘️☺️

#قصه_ی_من 😊🌿 ❣️

#قسمت بیستم - بخش اول

ولی اشک اون تموم نمیشد دوتا پرستار کنارش اومدن همه به اون نگاه می کردن دلشون براش می سوخت اونطوری که مریم اشک میریخت   هر ببینده ای رو متاثر می کرد ...

یکی از اونا مهری سر پرستار درمونگاه بود ..یک خانم چهل ساله و نسبتا چاق  گردن کوتاهی داشت ولی صورتی مهربون و قابل اعتماد ..

به بقیه فهموند از اونجا برن ..

دکتر با اشاره گفت : حالش بهتر شد منو خبر کن ...

به راننده تاکسی گفت شما هم چمدونشو بزار و برو ما بهش میدیم ..می بریمش خونه اش نگران نباش ..

پیر مرد گفت : نمی تونم اون هنوز بچه است هم سن دختر منه دلواپسشم ...طفلک انگار غریبه ... یکم دیگه اینجا می شینم ...

خیالم راحت بشه ..

دکتر گفت : کرایه رو حساب کرده ؟..پیر مرد گفت : پسرم تو منو چی فرض کردی ؟..این طور مواقع آدم دنبال کرایه است ؟ نه پول نمی خوام ..

می خوام امشب سرمو راحت بزارم زمین همین ...

مهری دوتا دستمال بر داشت و دستی کشید به موهای مریم و نوازشش کرد و گفت : فکر کنم بسه دیگه بیشتر گریه کنی اذیت میشی این دستمال رو بگیر اشک تو پاک کن ..

باید برام بگی چرا گریه میکنی ؟ با شوهرت دعوا کردی ؟ مردا همه سر و ته یک کرباسن تازه تو اول زندگیته کم کم پوستت کلفت میشه ....

هر چی بهت بگن روت اثر نمی زاره ..هر چند مردا همیشه یک خطای دست اول تو مشتشون دارن که رو کنن .....

مریم همین طور که هنوز از گریه دل می زد گفت : نه شوهرم مرد خوبیه ..

مهری گفت : چه جالب ..پس دردت  چیه ؟ یک زن وقتی اینطوری از هم می پاشه که شوهرش اذیتش کرده باشه ...

بهم بگو  چی شده از خونه زدی بیرون اونم با یک چمدون ...

حالا خوشبختانه حامله هم که نبودی ..خیالت راحت شد ؟ آره ؟ حرف بزن ببینم,,

نگاهش کن چقدر هم صورت با نمکی داره آخی چه موهای قشنگی داری دختر ...اهل تهران که نیستی ؟

مریم گفت : نه اهل سبز درّه ام ..شوهر م تهرانیه ....

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#قصه_ی_من 😊🌿 ❣️

#قسمت بیستم - بخش دوم

مهری گفت : بگو ببینم دردت چیه ؟ شاید بچگی کردی ؟الان شوهرت نگرانت میشه ,,می خوای یک زنگ بهش بزنی ؟ بیاد دنبالت ؟

مریم گفت : نه اگر صداشو بشنوم دیگه طاقت نمیارم بر می گردم و اینو نمی خوام ...دیگه نمی خوام برم تو اون خونه ..

پای حرفم هم وایستادم شما نگران نباش من حالم بهتره می خوام برم ...

مهری گفت : حالت بهتره ؟ چی میگی تو این برف کجا می خوای بری ؟ جایی رو داری ؟ فامیل ,دوست و آشنا ...

گفت نه امشب میرم یک مسافر خونه تا فردا خدا بزرگه ...

مهری گفت : خودت می دونی ولی تو یک زن جوون تو مسافر خونه درست نیست مگه بری یک هتل درجه یک مسافر خونه همه جور آدم توش رفت و آمد می کنه ...

نکن دختر جان بر گرد خونه ات شاید یک چیزایی برات سخت باشه ولی زندگی همینه دیگه,, همه مشکل داریم هر کس یک طوری داره باهاش دست و پنجه نرم می کنه ..

تا حالا آدم بدون غصه ندیدم ..

بهترین جا برای تو خونه ی شوهرته ..بی خودی خودتو آواره ی کوچه و خیابون نکن ....

مریم آه عمیقی کشید و گفت : من از مشکل فرار نمی کنم من از آینده ی بدتر فرار می کنم در حالیکه شوهرمو دوست دارم دارم ترکش می کنم ..

مهری خانم گفت : ای بابا توام خوشی زده زیر دلت ...

می خوای  بیا امشب بریم خونه ی من بخواب فردا برو پیش پدر و مادرت ..ولی کاری نکن که باعث پشیمونی بشه که راه بر گشت نداشته باشی ...

من نمی زارم بری مسافر خونه درست نیست ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar