#قصه_ی_من 😊🌿 ❣️
#قسمت دوم:بخش چهارم
به در خونه ی کدخدا که خونه ی خواهرشم بود رسید در زد ربابه اومد دم در ..
گوهر فورا گفت سلام آبجی خوبی ؟ قابلی نداره ..
ربابه گفت :سلام چی شده این وقت شب ؟
گفت : هیچی اومدم اینو بهت بدم و برم ..
ربابه گفت : ای بابا این همه راه برای دادن این شیر برنج اومدی زحمتت شد آبجی جون ..بیا تو دم در نمون ..
گوهر گفت : نه باید برم خیلی کار دارم ....آخه پیش خودت بمونه فردا آقا معلم میاد خواستگاری مریم ...
باید کارامو بکنم حالا نه که بخوایم مریم رو بدیم ها ولی خوب نیس حاضر نباشیم ...آخه اون معلم سپاه دانش و تحصیل کرده است ..خوب کار نداری آبجی من برم دیگه ...
ربابه ..که مثل یخ وارفته بود همون جا یکم ایستاد,, اون سه تا دختر داشت ..خوب دلش یک طورایی شکست ...
ولی وقتی همسایه از اون پرسید چرا دم در وایستادی ؟ دلش نیومد پُز خواستگاری آقا معلم رو از دختر خواهرش نده ...و همین دیگه ...کار تموم شد یکساعت بعد کسی تو ده نبود که خبر رو نشنیده باشه ...
و کاش فقط خبر بود یک کلاغ چهل کلاغ .....
امین که دیر وقت خوابیده بود صبح زود با ذوق و شوق بیدار شد ..
اون روز برای امین روز دیگه ای بود باید منتظر خبر غلامرضا می شد و تا خبر بده کی بره خواستگاری و اونم به پدر و مادرش خبر بده ....
تا چشمش افتاد به هاجر گفت : سلام هاجر چی شد گفتی ؟
هاجر با آب و تاب گفت : بله که گفتم : گوهر خانم گفت باید به باباش بگه بعدا جواب میدن ....
امین چند لقمه سر شیر با شکر خورد و رفت کلاس ...
سی و پنج تا شاگرد از کلاس اول تا پنجم دختر و پسر سر اون کلاس نشسته بودن ...
دخترا پچ پچ می کردن و پسرا می خندیدن ....و کسی حواسش به درس نبود ..
آخه همشون فهمیده بودن که آقا معلم می خواد بره خواستگاری مریم ...
تو خونه ی گوهر خانم هم خبرایی شده بود همه برای اینکه از جریان سر در بیارن و از صحت خبر خاطرشون جمع بشه یک سری به خونه ی اونا زده بودن و گوهر خانم خودش به اون خبر پر و بال داد ...
مریم با حرفایی که مادرش می زد شکی نداشت که دیگه کار تموم شده ...
احتیاطا یک بقچه بست رفت حموم تا برای شب آماده باشه ..همه دیگه اونو بشکل تازه عروسی می دیدن که داره خودشو برای داماد آماده می کنه ..
#ناهید_گلکار#قصه_ی_من 😊🌿 ❣️
#قسمت دوم:بخش پنجم
بعد از ظهر غلامرضا اومد خونه اخماش بشدت تو هم بود ..
گوهر خانم که بی تاب بود خبر رو به اون برسونه فورا حرفشو پیش کشید ...غلامرضا که عصبانی بود ..داد زد : تو این خبر رو تو ده به همه رسوندی ؟ زن برای چی نمی تونی جلوی زبونت رو بگیری ؟
آبرومون رو بردی بشین سر جات دیگه امروز هر کس منو دید تبریک گفت نه به باره نه به دار اسمش خاله موندگاره ...
تو مریم رو انداختی سر زبون مردم ..پسره تازه اجازه خواسته بیاد خواستگاری ,,, تو کسیه دوختی برای شاباش ؟
گوهر محکم برای اینکه غلامرضا باور کنه کار اون نبوده زد تو صورتش و گفت : خاک عالم بر سرم کنن اگر من گفته باشم ..
من غلط بکنم این کارو بکنم حتما کار اون هاجر ذلیل مرده اس اگه دستم بهش برسه مو به سرش نمی زارم ...
غلامرضا گفت : یعنی تو نگفتی ..به کسی حرفی نزدی ؟ ..
گفت : به عصمت زهرا ,,لام تا کام ,,مگه بچه ام یا خُلم ؟ من نگفتم ..بزار حالا من هاجر رو گیر بیارم ببین چیکارش کنم ؟
بعد قیافه ی ناراحتی به خودش گرفت و وانمود کرد خیلی در مونده شده گفت : می خوای حالا بگو امشب بیاد که تکلیف روشن بشه مردم دیگه لُقاز نخونن .....
غلامرضا یک فکر ی کرد و گفت : نه بابا قباحت داره بفرستیم دنبالش ؟
گوهر گفت : نه به این هوا ...جواب پیغامشو بده بی حرمتی نشه ...
غلامرضا یکم مکث کرد و صدا زد : اسماعیل....اسماعیل بابا بدو برو پیش آقا معلم . بگو بیاد خونه ی ما کارش دارم تو همینو بگو و بیا ..بدو بابا ...اومدی ها ....
اسماعیل دم پا یی های پلاستکی آبی رنگشو پاش کرد و دوید ....
غلامرضا این کارو کرد ولی راضی نبود ...
گفت :ای بابا بد شد حالا آقا معلم فکر می کنه ما سینه چاک دادیم براش ,,گوهر خودتو مشتاق نشون نده ها ..
امشبم جواب نمیدیم ...میگیم باشه فکر امونو بکنیم ........یادت نره ....
#ناهید_گلکار
@nahid_golkar
@nahid_golkar