samirakikhosravi مدیر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 101 عنوان اسکوییدگیم | مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 23 پست دوستانننن بیاین بدجور رو رئیس بازی یعنی شماره ۰۰۱ کراشم فکر و ذکرم شده اون چیکار کنم از ذهنم بیرون نمیره 😓😔 1403/11/09 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11320 ناموصا بگو کیدراما ب سریالا کره ای میگنکیدرامر ب کسی ک کلا سریال کره ای میبینه این کراش زدنا برا کیدرامرا عادیهاین شماره 1 ک میگی لی بیونگ هان ئه اسمشبرو سریالا دیگشم ببین، مستر سانشاینش خیلی قشنگه کیم ته ری هم توش بازی کرده با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
samirakikhosravi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 101 کیدراما ب سریالا کره ای میگنکیدرامر ب کسی ک کلا سریال کره ای میبینه این کراش زدنا برا کیدرامرا عادیه ... مرسی عزیز ولی بخدا اولین باره سریال کرهایی میبینم از الان دیگه قفلم رو کرهایی ها
samirakikhosravi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 101 کیدراما ب سریالا کره ای میگنکیدرامر ب کسی ک کلا سریال کره ای میبینه این کراش زدنا برا کیدرامرا عادیه ... فکر کنم خودت هم رو شماره ۱ کراشیی
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11320 مرسی عزیز ولی بخدا اولین باره سریال کرهایی میبینم از الان دیگه قفلم رو کرهایی ها من 6 ساله فقط کره ای میبینم 😂ببین تو گوگل سرچ کن اپلیکیشن فلیکس دراما یه ابرنامه اس ک کلا سریال کره ای میذارهداخلش سرچ کن بازی مرکب فصل 2بعد برو بخش بازیگران، بزن رو همین شماره 1 جونتتمام سریالاش میاد بالا، هرکدومو میخوای ببین دانلود کن با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11320 فکر کنم خودت هم رو شماره ۱ کراشیی ن من کراشم یکی دیگه بود😂 با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
samirakikhosravi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 101 من 6 ساله فقط کره ای میبینم 😂ببین تو گوگل سرچ کن اپلیکیشن فلیکس دراما یه ابرنامه اس ک کلا سریال کره ... اره میدونم ولی فقط تو بازی مرکب جذاب بود بخصوص موهاش که شلخته بود اوفف حاجی نگم برات
samirakikhosravi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 101 ن من کراشم یکی دیگه بود😂 فک کنم زود منم از ذهنم میره بیرون درسته
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11320 فک کنم زود منم از ذهنم میره بیرون درسته کیدرامرا اینجورن ک نفر بعدی میاد قبلیو فراموش میکنن با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
samirakikhosravi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 101 کیدرامرا اینجورن ک نفر بعدی میاد قبلیو فراموش میکنن خخ وای