2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کمی خرافاتی 

تلاش داری و نه حدی که لازمه

در زندگی به سخنان دیگران زیادی بها میدی 

کمی هم مغرور 

کمی هم شیطونی خنده رو 

موها خرمایی و روبه صافصورت بیشتر له سفیدی نزدیکی 

چشم و ابرو ت قشنگه و بینی ات نوک تیز

از خرافاتی ناراحت شدی ولی خب حقیقت اینه که حس ششم به نوعی خرافات هست از بینی نوک تیز بدت اومد اونم ...

عزیزم من خرافاتی نیستم 

و اینکه حس ششمی جهت سرگرمی میپرسم 

بینیم اصلا نوک تیز نیست که ناراحت بشم

خب روانشناسی کامل شد قیافت تکمیل شد مو خرمایی تیره چشم قهوه‌ای ودرشت بینی خوب و لب کمی پهن صورت قد ر ...

ببین اصلا چیزهای که میگی درست نیست 

فقط خط پایین تقریبا درسته 

ممنون 

هیچ کدومو من نگفتم تو تاپیک های قبلی خودت گفتی اینا هستم 

حس ششم حتی اگر کسی باشه باید بتونه ارتباط انرژی باهت بگیره 

و ارتباط گیری در شب راحت تر هست و ممکن

در کل برات آرزوی موفقیت دارم 

اما اینو صد در صد هستی  بسیار حساس که لازمه ی سن شرایطت هست ث

هیچ کدومو من نگفتم تو تاپیک های قبلی خودت گفتی اینا هستم حس ششم حتی اگر کسی باشه باید بتونه ارتباط ا ...

عجبا 🙄

من اصلا درباره خصوصیات ظاهریم چیزی نگفتم اره گفتم حساسم و گفتم خط پایین تقریبا درست گفتین .

همیشه تاپیک حس ششمتو خوندم و دنبال کردم 

ولی این علم خیلی که افراد فکر می کنند پاسخگو نیست  افراد حس ششمی نسبت به انرژی که دارند تا یه حدی می تونند ارتباط برقرار کنند اما آنچه را که حتی احساس کنن با آنچه ما در این جهان ازش درک داریم متفاوت هست مثل نگاه کردن به یک مکعب که شکل دو بعد و سه بعد آن با هم فرق داره از طرفی افراد حس ششم اتفاقات طولی رو می تونند درک کنند اما اتفاقی که چند انرژی دخیل باشه اعم از چند نفر مثل ازدواج و غیره چون فقط یک انرژیو میگیرن تنها ۵۰ درصد اگه خیلی حاذق لاشه درست هست 

ولی این یک اصل هست هر انسانی همان چیزهایی رو درک می کنه که قبلا در ذهنش ایجاد کرده 

پس زیبا فکر کن و از حس ششمی ها و نظرخواهی کردن از اون ها دوری کن تا مبادا انرژی منفی ، بگیری