2777
2789
عنوان

پشیمونی

183 بازدید | 25 پست

من پدر و مادرم از هم جدا شدن 

سالها پیش مادرم بودم و دور از خانواده پدری یعنی اصلا کاری به من نداشتن بعد حالا که اومدم دانشگاه زنگ زدن گفتن پول لازم داری بفرستیم؟ منم گفتم نه درحالیکه بشدت لازم دارم و مامانمم شاغل نیست که همش ازش پول بخوام 

اگه به مامانم بگم گفتن پول بفرستیم و گفتم نه بشدت عصبی میشه 

چیکار کنم به چه روشی پول ازشون بگیرم😭

پشیمونم گفتم نه آخه روم نشد 

از ی بابت میگم خاک تو سرم مادرم با بدبختی منو بزرگ کرده دندونای خودش همه خراب شدن تا خرج تحصیل منو بده اونموقع من ...😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سر کار تو دانشجویی و اینکه سعی کن با پدرم رابطه اتو خوب کنی چون برای بعدا بدردت میخوره

الان من ناراحت اینم گفتن پول بفرستیم گفتم نه درحالیکه واقعا نیاز دارم

یعنی بین رفیقامم دیدم بچه طلاق تنها کسی که ضربه میخوره فقط و فقط بچه اون خانوادس سعی کن زنگشون بزنی و هی مدام بگی اره نمیدونم شهریه فلانه یکم سنگین شده بعد اگر دوباره تعارف کرد یه خنده بزن بگو چی بگم والا نه بابا زحمت میشه براتون این چیزا 😂

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
دمت گرم همین کارو میکنم اما اگه زنگ نزدن چی

قربونت یه تک بزن بعد قطع کن زنگ زدن بگو دستم خورد اینا بگو چه خبر بحثو باز کن به همین راحتی 😂

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…