2777
2789
عنوان

مدیریت

101 بازدید | 14 پست

شما مدیریت کردنت چطوره؟ مثلا برای همه چی مناسب وقت میذارید؟ مثلا تایم درس خوندن نت گردی ایناتون چطوره؟ میتونید جوری برنامه داشته باشید که خودتون راضی باشید ؟ برای مثال وقت برای عبادت یک ساعت مطالعه مفید خارج کتابای درسی نظافت شخصی و خونه اشپزی کیا توو همه اینچیزا منظمن؟ مثلا یکی صبح بیدار میشه عبادتشو میکنه مطالعه میکنه ب کارای خونه میرسه وقت میذاره برای فیلم اهنگ کتاب نت همه چیش بجاس یعنی اهل افراط تفریط نیست کیا اینطورن؟ منظورم منظم بودن توو زندگی مثلا خیلیا میخوان روزی بیست دقیقه نرمش و ورزش بذارن ولی نمیتونن تونستید به اهدافتون برسید؟

الهی در دل ما جز تخم محبت خود مکار ...

مورد بعدی کار کردن رو خودتون عزت نفستون اینکه محکم باشید اگه زود رنجید کمک کنید که حل شه مشکلتون برای اینکه توو زندگی صبور باشید واسه هر حرفی بهم نریزید تا حالا تلاش کردید اگه از این دسته مشکلات دارید روش کار کنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من همش برنامه ریزی میکنم ولی اصلا انجامشون نمیدم خیلی بده همش رو هم تلنبار میشه خسته میشم . خیلی تنبلم خداشاهده 

😣😣😣😣😣

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

از لحاظ اخلاقی هم اره من چند وقته دارم رو خودم کار میکنم چشمم تازه بازشده سعی میکنم حماقتای قبلیمو تکرار نکنم و خیلی از رفتارای بدمو شناسایی کردم و دارم روشون کار میکنم

از لحاظ اخلاقی هم اره من چند وقته دارم رو خودم کار میکنم چشمم تازه بازشده سعی میکنم حماقتای قبلیمو ت ...

چقدر خوبه ادم از یه سری رفتاراش درس بگیره ولی حتما نباید همه چیز و تجربه کرد بعد درس گرفت ادم میتونه خیلی پخته عمل کنه بیشتر وقت ها کتاب هم میخونی در این مورد ها؟

وای من همش برنامه ریزی میکنم ولی اصلا انجامشون نمیدم خیلی بده همش رو هم تلنبار میشه خسته میشم . خیلی ...

ولی بشه اجرا کرد حس میکنم شخصیت هم خاص میشه 

چقدر خوبه ادم از یه سری رفتاراش درس بگیره ولی حتما نباید همه چیز و تجربه کرد بد درس گرفت ادم میتونه ...

آره واقعا من همیشه بدون فکر میرفتم جلو الان تصگیم گرفتم ولسه هر قدمی که برمیدارم فکر کنم . البته که بعضی تجربه ها شاید خیلی ناراحتم کرد ولی واقعا تلنگر بزرگی بود که اگه اتفاق نمیفتاد اصن به خودم نمیومد . کلا به فال نیک گرفتم . 

کتاب نه متاسفانه . بیشتر برمیگرده به خودم 

ولی بشه اجرا کرد حس میکنم شخصیت هم خاص میشه 

خیلی به خدا من اگه کارایی که تو سرم بود رو انجام میدادم خیلی موفق بودم نمیدونم خداوکیلی چرا انقدر تنبلم  😅😅

آره واقعا من همیشه بدون فکر میرفتم جلو الان تصگیم گرفتم ولسه هر قدمی که برمیدارم فکر کنم . البته که ...

افرین که به فال نیک گرفتی همین نشون میده عاقلی که خودتو سرزنش نمیکنی واسه گذشته در کل به نظرم یکی رو صبور بودنش کار کنه توو زندگی مشترک خیلی به کارش میاد  

افرین که به فال نیک گرفتی همین نشون میده عاقلی که خودتو سرزنش نمیکنی واسه گذشته در کل به نظرم یکی رو ...

ممنون  😍 

خب این پشیمونی میاره دیگه 

اصن یه جوری شده زندگی انگار بی انگیزه و بی هدف فقط روزارو میگزرونیم . 

خیلی وقته میخوام زبان یاد بگیرم اما همت نمیکنم

اصن یه جوری شده زندگی انگار بی انگیزه و بی هدف فقط روزارو میگزرونیم .  خیلی وقته میخوام زبان ی ...

اگه واقعا میخوای بخونی فعلا فقط روزی 15 دقیقه لغات بخون یهو میبینی چقدر دامنه لغاتت بالا رفته اینچیزا یهو بدست نمیاد از الان برنامه ریزی کن برای چندسال دیگه یه ربع الان خودشون نشون نمیده ولی دو سال دیگه میبینه توو زبان یه چیزی سرت میشه این میشه یه امتیاز برات یه ربع الان هیچی نیست حتی بهت شاید انگیزه هم نده ولی بدون در درازمدت داری یه توانایی به خودت اضافه میکنی حتی شده روزی 5 تا لغت بخون این باشه هدف بلند مدتت زبان یک چیزیه به دردت میخوره به تواناییای شخصیتت یک چیز اضافه میشه

خودم به این نتیجه رسیدم زمان میگذره حالا با فکر کردن به بقیه و رفتارشون یا با بدست اوردن چیزای مفید بستگی به ادم داره به بطالت بگذرونه یا نه