2777
2789
عنوان

غذای نی نی چی بدم

47 بازدید | 10 پست

پسر ۶ماهه ام بدغذاست هیچی نمیخوره فرنی وحریره بادام سرلاک پوره هویج وسیب زمینی امتحان کردم فقط کمی موز میخوره چی بدم؟

کاربری دست چند نفره

اسی من خودم مجردم اما یه خانم بلاگری هست یه بچه چند ماهه داره ک من استوری هاشو میبینم 

بچه اونم بد غذاست اما چند روز پیش با آب ماهیچه و خوده مایچه و هویج و سیب زمینی براش درست کرد و بچه خیلییییی استقبال کرده بود ،درحالی که همین غذا ها رو بدون آب ماهیچه بهش داد اما خوشش نیومد 

اگه خودت فکر میکنی خوبه به بچت بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرنی سیب و برنج درست کن واسش

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بسکویت مادر با شیر👶🏻یادم خواهرم از این غذا میداد بچش جای بچه من میخوردم خواستم از اول کاری یادش بدم خالش تو همچی شریکه😌😌🤣🤣✋🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

جودوسر پرک امتحان کن

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

بله عزیزم

فرنی درست کردی یه کوچولو توش شیر مادر بریز تا به مزاجش آشنا بیاد .مثلا یه نمونه:آرد برنج و با آبی که از قبل جوشیده مخلوط کن بزار بپزه یکم بیسکوییت ساده پودر شده بهش اضافه کن و خوب هم بزن بعد از پخت وقتی داغی افتاد یکم شیر مادر بهش اضافه کن

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...