2777
2789
عنوان

خانوما بیاین 😭

251 بازدید | 19 پست

باشوهرم ۲۰ روزه قهرم نمیخام من برم برا آشتی 

بنظرتون مرد میتونه تحمل کنه یا نتونسته و خیانت کرده 

وای دیوونه شدم بخدا 

انقد غم و غصه های دیگه دارم اینم اضافه شده

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به خیانت فکر نکن،نمیدونم چرا ما زنها همیشه غصه خور زندگی هستیم،درحالی که مردا از هفت دولت آزادن و هر چیزی رو جدی نمیگیرن،قهرتون سرچی بوده که بیست روز طاقت آوردید حرفم نزنید توی یک خونه

چرا قهری یهو برو بغلش اصلا گریه کن ولی اشتی کن

اخه اون همش دقم میده تو همه چی مقصر اونه ولی همش طلبکارم هست هر بارم من رفتم آشتی 

به خیانت فکر نکن،نمیدونم چرا ما زنها همیشه غصه خور زندگی هستیم،درحالی که مردا از هفت دولت آزادن و هر ...

حرف میزنیم ولی لج کرده

نزدیکمم نمیشه مهم نیست ولی میترسم خیانت بکنه

شباهم کالاف بازی میکنه تا انقد ک خسته شه دیگه بیهوش بشه صبم پامیشه میره 

به خیانت فکر نکن،نمیدونم چرا ما زنها همیشه غصه خور زندگی هستیم،درحالی که مردا از هفت دولت آزادن و هر ...

ازش خیانت دیدم در حد چت اونم روزای اول 

چندسال پیش 

با اینکه بعد اون چیزی ندیدم ولی دیگه مشکوکم اصلا بهش اعتماد ندارم 

یعنی فک کن انقد روانم داغون شده بره دسشویی یکم بیشتر بمونه میگم ینی داره چیکار میکنه 

صب میره شب ۱۱ اینا میاد خونه من نمیدونم  شیطونی 

عادت کرده همیشه تو بری منت کشی آخه چرا خودتو کوچیک می‌کنی

چونکه از اولش هم قهر کنم نمیاد اشتی

حتی فک کن اوایل رابطه ک  خیلی همدیگرو دوس دارن 

حرف میزنیم ولی لج کردهنزدیکمم نمیشه مهم نیست ولی میترسم خیانت بکنه شباهم کالاف بازی میکنه تا انقد ک ...

باهاش حرف بزن،شیر فهمش کن،حتی اگر نمیفهمه،به خیانت فکر نکن،اونکه بخواد می‌ره اونکه نخواد نمیره،فکرتو از این چیزا رهایی بده،ترس خیانت رو از وجودت بریز بیرون،زنی که به خیانت شوهر فکر کنه،میسه یه زن بدبخت و ذلیل،این فکر زنها رو از پا درمیاره،به خودت بیشتر فکر کن،خودتو بیشتر از درون دوست داشته باش و تقویت کن اماده برا روزای سخت شو،منظورم اینه ما زنها باید سرسخت باشیم،با هر فکری از پا درنیایم،شما مقصر نیستی حتی برا پیش قدم شدنات برا استی،تقصیر از همسرتونه که حتی زحمت آشتی دادن به خودش نمیده،با حرفای کوبنده حرف دلتو بزن بگو یعنی چی گوشی تو دستت میگیری،تخریبش که کنی بهتره نذار بنده خدا تو نفهمیش غوطه ور بمونه 

ازش خیانت دیدم در حد چت اونم روزای اول چندسال پیش با اینکه بعد اون چیزی ندیدم ولی دیگه مشکوکم اصلا ب ...

خیانت که خیلی زیاده،ولی شماهم از پا درنیاید،فکر خیانت طرف مقابل مثل زهری هست که طرف مقابل زندگی رو فلج میکنه،جوری باش که شوهرت بفهمه شما از خیانت نمیترسی و اگر توخیانته یک روز جواب پس میده،بگو من نیومدم خواستگاریت که تو اومدی متعهد شدی،همین که شعور آشتی کردن نداری،همین که تمام زندگیت فقط یک گوشی ،همین خیانته،بهش بگو واسه چی دیر میای،وایسادی زیاد کارکردی پولت کو،هرشب که دیر میای به هردلیلی چی اضافه کردی،دنبه ت کو.مردا جز حرف جاشون نمیشینن،مگر یک بازو قوی تر از خودشون،ما زنها هم زبونمون بازومونه💪🏼

خیانت که خیلی زیاده،ولی شماهم از پا درنیاید،فکر خیانت طرف مقابل مثل زهری هست که طرف مقابل زندگی رو ف ...

کار ک نمیکنه اصلا هر چی میگم کار کن گوش نمیده 

باداداشش یمغازه اجاره کردن اونم دادن دست کارگر واقعا چیزی نمیمونه دیگه فقط به اونا سر میزنه بعدش یا پیش دوستاشه یا میره قماربازی 

ببین هرکاری کردم قهر رفتم ب خانواده ها گفتم دعوا کردم داد زدم مهربونی کردم اصلا ادم بشو نیست 

مشکلاتم زیادن نمیتونم بزارم برم راحت شم

کار ک نمیکنه اصلا هر چی میگم کار کن گوش نمیده باداداشش یمغازه اجاره کردن اونم دادن دست کارگر واقعا چ ...

ومثل اینک گفتین همسر دومشونی،انگار مشخص اولی براچی طلاق گرفته،اگر بچه ندارید با این آدم زندگی نکنید،دعوت ب طلاق نمیکنم،ولی درست تصمیم بگیر امروز شوهر شماست و فردا میشه پدر یک بچه،قمار..گوشی..سرکار نرفتن،بنظرتون درست شدنیه،یه خانوم بود تو تلوزیون،مشاور بود،میگفت در آیات و روایات هست، انسان (صفی)و خودتون رو دست این افراد نسپارید،اینها مثل دیوانگان چیزی حالیشون نیست

ومثل اینک گفتین همسر دومشونی،انگار مشخص اولی براچی طلاق گرفته،اگر بچه ندارید با این آدم زندگی نکنید، ...

کی گفتم همسر دومشم

دخترم ۷ سالشه یکی دوساله اینجوری بدترشده  دیگه نمیدونمم بابچه چیکارکنم

کی گفتم همسر دومشمدخترم ۷ سالشه یکی دوساله اینجوری بدترشده دیگه نمیدونمم بابچه چیکارکنم

میدونم شایدناامیدشده باشید انقد که حرف زدین و نشده،ولی بهش همش از آینده بچه هات بگو،بگو تو پدرشونی سایه بالاسرشونی،بگو اگر خدانکرده ویزیت بشه ما و این بچه ها فقط برات می‌مونیم و دورت میگردیم،هیچکی برات نمیمونه،بگو الان که جوونی کارکن برا خودت،برا بچه ها.پدرش چی چجور آدمی بوده،پدرهمسرت؟؟