2777
2789
عنوان

خانوما باردار یه سوال دارم

95 بازدید | 7 پست

من رفتم واسه سونو قلب جنین ۷ هفته 

بعد دکتر دستگاه سونو رو سمت چپ شکمم قرار میداد بیشتر تا تصویر واضح شه این یعنی جنین سمت چپ شکمم هست ؟

عزیزم مبارکه

ولی اگه میخوای روی سمت قرار گرفتن جنین جنسیت رو متوجه بشی بدون که اصلا درست نیست

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
عزیزم مبارکهولی اگه میخوای روی سمت قرار گرفتن جنین جنسیت رو متوجه بشی بدون که اصلا درست نیست

ممنون عزیزم نه خیلس اعتقاد ندارم ب این تشخیص جنسیت ها ولی چون فکر میکردم باید وسط شکمم رو سونو کنه اما سمت چپ رو میگرفت برام سوال شد ک یعنی جنین سمت چپ شکممه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم نه خیلس اعتقاد ندارم ب این تشخیص جنسیت ها ولی چون فکر میکردم باید وسط شکمم رو سونو کنه ا ...

به مرور جاش تغییر می کنخ

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

سلام عزیزم،  از من هم اوایل همه اش سمت چپ بود،  از دکتر سوال کردم،  گفتن اگر شکم رو به چهار قسمت تقسیم کنی بچه توی یکی از این چهار قسمت هست،  کم کم که بزرگ میشه همه ی فضا رو می گیره،  من الان چند هفته ای هست که توی پهلوی راستم هم دارم حرکتاش رو حس میکنم

سلام عزیزم، از من هم اوایل همه اش سمت چپ بود، از دکتر سوال کردم، گفتن اگر شکم رو به چهار قسمت تقس ...

سلام عزیزم ممنون از توضیحت چه جالب ! 

انشالله ب سلامت بغل بگیری کوچولوتو 😍 جنسیتش چیه ؟