2777
2789
عنوان

تولد دختر دوستم …

316 بازدید | 16 پست

دیشب تولد دختر دوستم بود یه جشن خیلی باحال کرفته بود 

یه سالن خوب گرفته بودن ، مهمونا بیشتر دوستامون بودن و خانواده و درجه یک ها

ارکستر داشتن بزن و برقص پذیرایی عالی،  

اول مراسم هم کلیپ عروسیشون پخش شد و بعد کلیپ فرمالیتشون بعد هم یه کلیپ سه نفره با دخترشون 

بنظرتون ضایع نبود کلیپ عروسی و …داخل تولد بچه ؟ 

بقیه دوستامون میگفتن جالب بود اما من بنظرم جالب نیومد 

نظر شما چیه ؟

ن منم خوشم نیومد 

حس کردم مراحل ساخت بچه بوده 😆

ب هرحال مبارکه همیشه ب شادی

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستن نهایت استفاده رو از هزینه‌ای که کردن ببرن

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

مراحل ساخت؟؟؟ خدایی ربطی نداشت😂کلیپ عروسی با مراحل ساخت بچه فرق داره😃

میدونم

برا شوخی گفتممم 😆

آخه من ندیدم تو جشن فیلمی از جشن پدر و مادر باشه 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

میدونمبرا شوخی گفتممم 😆آخه من ندیدم تو جشن فیلمی از جشن پدر و مادر باشه

😂😂😂

اره این مثلا اینارو پخش کردن بعد زده ده سال بعد یهو کلیپ اخر با خنده های نی نی شروع شد 😃

😂😂😂اره این مثلا اینارو پخش کردن بعد زده ده سال بعد یهو کلیپ اخر با خنده های نی نی شروع شد 😃

اوووه ده سال بعدش فقط😆

نه دوس نداشتم خوشم نیومد 

منم دوست ندارم اما اکر بخوام تولد بگیرم همینکارو میکنم چون واقعا خونه ها گنجایش ۵۰ نفر مهمان نداره � ...

نه آخه اینایی که میگم خونه خوبی داشتن خونه پدرشونم بزرگ بوده گفتم شاید مد شده همه ببرن تالار

چه وایبی دارم به نظرتون ؟ تو تاپیکام هیچی نیست دنبال چی برو بیرون