2777
2789
عنوان

اتفاقات عجیب خونه مادرم (جن)

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم شوخی کردم نباید تهمت زد نمیتونید یه دوربین نصب کنید تو خونه که پنهان باشه تو دید نیاشه

نمیشه اصلا خونشون یجوریه مشخص میشه ب هر حال سیمو سیم کشی لازمه الان ۲۲ ساله تو این خونن اصلا جایی رفتنی در خونه قفل نمیکنن که همچی اتفاقی هم نیوفتاده ولی این  یه سال اخیر ابنجور شده .

حتی هفته پیش اومدن خونه ما صب تا شب شب برگشتن گفت نگا کردم هم مرغ گوشتام نبودن هم اون قابلمه و‌سس خوری ها 

نمیشه اصلا خونشون یجوریه مشخص میشه ب هر حال سیمو سیم کشی لازمه الان ۲۲ ساله تو این خونن اصلا جایی رف ...

نبابا سیم و سیم کشی کجا بوده میتونن یه دوربین ریز نصب کنن 

راه دیگه ای نیست اخه واسه فهمیدنش 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

خدایی دزده تا جن آخه پول نقد و گوشت و مرغ و بشقاب چه به کار جن میاد🗿🗿

دقیقا ولی میدونی در گاو‌صندوق مادذم اینا چند ماهیی خرابه طلا هاا ش اون توعه دزد میاد ینژ طلا نمیبره ظرف میبره تازه دزد یبار میاد اونم شب تو‌خلوت گاهی مادرم وسط روز رفته جایی چند ساعت برگشته متوجه کم شدن چیزی شده  دیگه هیچ دزد جرعت نمیکنه در این حد رفت امد کنه😂

نمیدونم والا تنها راهش نصب دوربینه فقط وقتایی که از خونه بیرون میرید وسایل کم میشه ؟یا خونه هم هستید ...

معمولا یجا میره بر میگرده میگه میبینم نیس چون تازگیا هم زیاد شده این کار یجا میره بر میگرده خونه رو چک میکنه ک متوجه میشه

دقیقا ولی میدونی در گاو‌صندوق مادذم اینا چند ماهیی خرابه طلا هاا ش اون توعه دزد میاد ینژ طلا نمیبره ...

یعنی دزد طلاهارو نمیبینه ظرف و ظروف و میبینه عجیبه🗿

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

یعنی دزد طلاهارو نمیبینه ظرف و ظروف و میبینه عجیبه🗿

همینش هم عجیبه .

تازه دیگه دزد یبار میاد نه هر دیقه وسط،روز و فلان اونم با وجود برادرم اینا که مادرم اینا نباش اونا هستن تو ساختمون