2777
2789

عزیزم من از ۱۶ روزگی دادم کنار شیر خودم کم کم خشک شد منم خیلی ناراحتم واسه پسرم ینی کسی ازم بپرسه شیرخشکش میدی میخوام دق کنم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ولی چه کنیم دست خودمون که نبوده کدوم‌مادریه نخ‌اد بچه اش شیر خودشو بخوره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نکنه رژیم گرفتین؟من اگ روزی یه وعده نخورم اونم خوب...شیرم کم میشه

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

نگرا نباشین بابا مجبور بودین عمد نبوده ک بچه اووووه تا بزرگ بشه انقد کار داره ک این دوسالو یادتون میره

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

واسه منم شیرخشکی شد مقصر صد در صدم خودم بودم چون افسردگی گرفتم و از شیر دادن بدم میومد بهش با سینه تا ۲ماه دادم بعد دیگه میدوشیدم میدادم بعد بر اثر آمپول آلرژی شیرم‌قطع شد استارت شیرخشک اینجا خورد شیرمم اومد ولی کم بود اولش ماهی یه شیرخشک گرفتیم‌بعد هفته ای بعدم‌دخترم‌سینمو نگرفت و خشک شد منم حالا ک افسردگی ندارم و دوس دارم شیرش بدم خیلی عذاب وجدان دارم حتی گلهی سینه میذارم دهنش بهم آرامش میده ولی چ فایده ک شیری نیس

نه رژیم نگرفتم از اول شیرم کم بود انقدر مک زد تا سینه هام زخم شدن خیلی ناجور شده بود از شیر دادن بیزار بودم. بردمش دکتر تو یک ماهگی گفت باید بهش کمکی شیرخشک بدی . همین باعث شد دیگه سینمو نگیره

گل همیشه بهارم.

من سه روز اول بچم خیلی گریه میکرد شربت قند ونبات دادم بهش البته دوراز چشم مادر شوهر اینقدر زیره و رازیانه خوردم که شیر اومد تو سینه هام بعد دیگه داعم شیر خودم دادم به بچم البته اون سه روز شیر هم میدادم به بچم ولی فقط اغوز بود سیرنمیشد سر سینم زخم شده بود

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
پسر منم شیرخشکیه از روز اول سینمو نگرفت منم خیلی ناراحتم تو این یه سال دوبار مریض شد و بستری شد وزن ...

نه بابا چه ربطي به شيرخشك داره،پسر منم شيرخشكيه چند ماه اول وزن گيريش خوب بود هركس ميديد ميگفت بخاطر شيرخشكه  پفكي شده،واقعا چرت وپرتايي كه اطرافيان ميگن بيشتر باعث اذيت آدمه،خدانكنه بچه هاي شيرخشكي مريض شن ميگن بخاطر اونه انگار شيرمادري ها مريض نميشن،اما ما سه تا از نوه هامون شيرمادري هستن بقيه همه شيرخشكي اون شيرمادري ها زمستونا همش مريض وسرماخورده هستن خواهرم ميگه كاش به اينم شيرخشك داده بودم خودتونو اذيت نكنيد شيرخشك بسيار هم عاليست

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز