2777
2789
عنوان

راهنمایی

243 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یخچال وفریزر دوقلو چه مارکی خوبه ؟لطفا قیمت هم بدین واسه خواهرم میخوام امروز میخواد بره بازار خواهشا راهنمایی کنیید بین الجی وسامسونگ کدام بهتره؟

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم‌حتما برو توی سایت دیجی کالا  قیمتاش زیاد با بیرون تفاوت نداره  اونجا قشنگ میتونی م ...

ممنون عزیزم من خودم ساید الجی دارم خیییییلی راضیم ولی خواهرم دوقلو میخواد ومن هیچ اطلاعاتی درباره دوقلو ندارم این چند سال فقط واسه ساید خودم تحقیق کردم 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

دوقلوی سامسونگ دارم عالیه محشر

البته ازمن کره ای اصله

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙
دوقلوی سامسونگ دارم عالیه محشر  البته ازمن کره ای اصله

راس میگی؟ بابای من میخوان بخرن یعنی ممکنه اصل نخرن؟

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
راس میگی؟ بابای من میخوان بخرن یعنی ممکنه اصل نخرن؟

حب بازارمشترک هم هست خصوصاتهران ولی ماجنوبیم کالاهاقاچاق میاد ولی ازکره اوردن همه جاش نوشته mad in korea

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙
حب بازارمشترک هم هست خصوصاتهران ولی ماجنوبیم کالاهاقاچاق میاد ولی ازکره اوردن همه جاش نوشته mad in k ...

ااااا خوشبحالتون واااای چه هوس جنوبی زد به سرم سر صبحی 😯

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
ااااا خوشبحالتون واااای چه هوس جنوبی زد به سرم سر صبحی 😯

بیااینجایخچالتوبخرسفر هم میکنی یه قشمی هم برو حالشوببر

بیااینجایخچالتوبخرسفر هم میکنی یه قشمی هم برو حالشوببر

فدای پیشنهاد قشنگت ایشالا دعا کن قسمت شه یه سفر بیام خیلی دوس دارم تا بحال جنوب نیومدم:) بم نخندین 

فدای پیشنهاد قشنگت ایشالا دعا کن قسمت شه یه سفر بیام خیلی دوس دارم تا بحال جنوب نیومدم:) بم نخندین&n ...

خیییلی عالیه اینجامنم هنوزکیش نرفتم بااینکه داخله استانه به منم نخندین

خیییلی عالیه اینجامنم هنوزکیش نرفتم بااینکه داخله استانه به منم نخندین

ای وای برو تو که نزدیکی! 😚 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز