2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت اشتباه

2667 بازدید | 29 پست

کسی بوده توی امسال تا آخر یه جنسیت بگن دنیا بیاد برعکس باشه ؟؟؟؟

برا من گفته دختره ولی همش پاهاش بسته بود و من کلا ندیدم تناسلیشو ولی دکترا میگن دختره 

انقدم تو نی نی سایت زدن ک اشتباه شده و دنیا اومده و دیدن جنسیت فرق کرده بخصوص دختر رو ...

یکم کنجکاو شدم ک امسال هم کسی بوده اینجوری باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر پیش میاد چون تناسلی رو نمی بینند میگن دختره ولی پسر چون تناسلی باید ببینند کم پیش میاد دختر بشه

اخه همه حالت هام شبیه سر پسرمه....ازطرفیم همه طب سنتی و اینام پسر شده ...

ولی تناسلیشو اصلا ندیدم تو سونوها

اخه همه حالت هام شبیه سر پسرمه....ازطرفیم همه طب سنتی و اینام پسر شده ...ولی تناسلیشو اصلا ندیدم تو ...

نمیدونم ولی میدونم احتمال خطای دختر به پسر بیشتر از خطتی اینکه بگن پسرع ولی دختر بشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
خودت پسر دوس داری؟

فرقی نداره ...چون به بچها میگم دوست ندارم ضربه بخورن ،الان دخترم با خواهرش هرشب رویا میبافه 

یه بار گفتم شاید پسر باشه کلی گریه کرد ...میترسم ضربه بخوره اگ پسر باشه

فرقی نداره ...چون به بچها میگم دوست ندارم ضربه بخورن ،الان دخترم با خواهرش هرشب رویا میبافه یه بار گ ...

یعنی ۲ تا دختر داری بازم دختر میخوای؟

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
فرقی نداره ...چون به بچها میگم دوست ندارم ضربه بخورن ،الان دخترم با خواهرش هرشب رویا میبافه یه بار گ ...

انشالله که هرچی هست سالم و صالح باشه 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

نمیدونم ولی میدونم احتمال خطای دختر به پسر بیشتر از خطتی اینکه بگن پسرع ولی دختر بشه

اخه دوسال پیشم برا دوست شوهرم)دوسال پیش ( و یکی از دوستای خودم )۶سال پیش( گفتن دختره هردو دنیا اومد فهمیدن پسره