2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ممکنه داره تبدیل به سرطان میشه ولی نشده هنوز و امکان برگشت اش هست.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
یعنی چی چند درصد؟

معمولا داخل اندوسکوپی میگن چند درصد از این سلول ها دیده شده ....اگه کمتر از ۳۰درصد باشه فقط نیاز ب کلندیوم سی و فاموتیدین هست ولی اگه بیشتر باشه میشه تخصصی و خطرش بیشتره ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یعنی ممکنه داره تبدیل به سرطان میشه ولی نشده هنوز و امکان برگشت اش هست.‌

اونو میدونم

دکتر با آندوسکوپی واسم تشخیص هلیکوباکتر و رفلاکس داد گفت اول باید اینا خوب بشن چون دلیل اصلی متاپلازی اینان

ولی الان سه ماهه دارم با تجویز دکترم دارو میخورم ولی علائمم اصلا کمتر نشده خیلی میترسم 😭

اونو میدونمدکتر با آندوسکوپی واسم تشخیص هلیکوباکتر و رفلاکس داد گفت اول باید اینا خوب بشن چون دلیل ا ...

خب هلیکوباکتر خوب شد ؟ باید خوب بشه با آزمایش معلوم میشه. اگر بیش از حد دچار استرسی باید داروی اعصاب هم  بخوری 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
معمولا داخل اندوسکوپی میگن چند درصد از این سلول ها دیده شده ....اگه کمتر از ۳۰درصد باشه فقط نیاز ب ک ...

نه ننوشته فقط نوشته متاپلازی کامل روده و آتروفی.

سه ماه پیش این تشخیص واسم داده شد هلیکوباکتر و رفلاکس هم نشون داد که دارم.دکترم گفت دلیل اصلی متاپلازی همینا هستن.ولی این سه ماهه دارم زیر نظر دکتر دارو میخورم ولی علائمم کمتر نشده خیلی میترسم پیشرفت کنه😭😭الان دکترم اونموقع گفت نزدیکای عید بازم باید آندوسکوپی بدم 

نه ننوشته فقط نوشته متاپلازی کامل روده و آتروفی.سه ماه پیش این تشخیص واسم داده شد هلیکوباکتر و رفلاک ...

امیدوارم ک خیلی زود خوب بشی ، این بیماری درصورتی ک زود تشخیص داده بشه به دارو خوب واکنش نشون میده و میشه کنترلش کرد ...نترس و الکی هم استرس ب خودت نده 

خب هلیکوباکتر خوب شد ؟ باید خوب بشه با آزمایش معلوم میشه. اگر بیش از حد دچار استرسی باید داروی اعصاب ...

هنوز معلوم نیست تو دومین دوره داروهای هلیکوباکتر خوردم الان گه سومین دورست داروهای رفلاکس و زخم و اینا بهم داده گفت قبل از عید بازم باید آندوسکوپی بدم 

ولی اصلا علائمم بهتر نشده رفلاکس و درد معدم هم بیشتر شده😭

امیدوارم ک خیلی زود خوب بشی ، این بیماری درصورتی ک زود تشخیص داده بشه به دارو خوب واکنش نشون میده و ...

والا نمیدونم زود تشخیص داده شده یا نه

ولی حدود دو سال پیش هم مشکل معده پیدا کردم آندو دادم متاپلازی نداشتم فقط هلیکوباکتر و رفلاکس داشتم که بعد از دو ماه دارو علائمم رفت

ولی این بار متاپلازی داشتم

من بیشتر ترسم به خاطر اینکه که علائم و دردم کمتر نشده تازه بیشتر هم شده مخصوصا رفلاکسم🤦‍♀️😭

والا نمیدونم زود تشخیص داده شده یا نهولی حدود دو سال پیش هم مشکل معده پیدا کردم آندو دادم متاپلازی ن ...

خب پس وقتی دوسال پیش نداشتی و الان داری یعنی ب تازگی دچارشدی ک خب جای امیدواری داره ...عزیزم کنارداروهات ی مدت دور سردیجات بخصوص:قارچ ، هندوانه، لبنیات، خیار، گوجه، کاهو، بادمجان راخط بکش .

شیرینی و فست فود و سرخ کردنی کمتر بخور 

هرروز صبح ناشتا سیاهدونه و عسل و اخرشبها ی کم گلاب دواتیشه بخور ...

ببین بهتر میشی یا نه ...منم فقط با همین روش تونستم درد معدم را کنترل کنم 

هنوز معلوم نیست تو دومین دوره داروهای هلیکوباکتر خوردم الان گه سومین دورست داروهای رفلاکس و زخم و ای ...

توکل کن به خدا. ببین آندوسکوپی چی میگه. علائم میتونه بخاطر فشار عصبی هم بیشتر بشه. مهم جواب آندوسکوپیه.‌