2777
2789
عنوان

پارتنرم

150 بازدید | 9 پست

قضاوت نکنید خیلی سختی ها کشیدم

بعد عمری آدم درستی پیدا کردم

هم اخلاقش بهم میخوره

هم خوشگل و خوشتیپه

هم پاکه حتی سیگارم نمیکشه

شغل و تحصیلاتم داره

هیچ وقت نگفته قصد ازدواج ندارم 

همیشه میگه تنها خداست همه ازدواج میکنیم

یه بارم گفت اگه الان ۳۰۰.۴۰۰ تو دستم بود میومدم جلو

اما یکم حرفا جدی میشه میره سمت ازدواج 

میره تو خودش

بنظرتون قصد نداره

یا پول نداره روش نمیاد بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قراره باهاش زندگی کنی ، باید از همین الان بتونی تشخیص بدی چشه ! یا حداقل طوری باهاش حرف بزنی که بتونه حرف دلشو بهت بگه! اگه واقعا اینقدر که میگی  خوبه ، یه بار که باهم صحبت می‌کنید و حرف ازدواج پیش اومد و اگه دیدی همینجوری تو خودش رفت ، با مهربونی ازش سوال کن ؛ فلانی ! چته؟ چرا حرف دلتو به من نمیگی؟ (حرفایی که تو اون لحظه خود شما بهتر می‌دونی چی بگی!☺️ وگرنه ممکنه صد نفر بیان بگن پول نداره ! صد نفر بگن نمی‌خوادت !!! هزار تا حرف بزنن اما مشکل واقعیش هیچ‌کدوم از این‌ها نباشه!☺️ هیچ‌وقت با شک و شبهه برداشت نکن! منظور طرفو از خودش بپرسی خیلی بهتره! چون ممکنه کاملا متفاوت یا حتی اشتباه برداشت کنی!)

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.