2777
2789
عنوان

شوک میگرنی

373 بازدید | 29 پست

خانما تابحال اسم این بیماری به گوشتون خورده بود؟

این بیماری زمانی میاد سراغ بیمار که یا استرس زیاد داره یا خیلی عصبانیه و فشار عصبی روش زیاده.... دراین زمان سمت چپ سر بیمار درد میگیره جوریکه اصلا نمیتونه صحبت کنه و چشماش یواش یواش بسته میشه احساس میکنه خواب داره و هرجا هست میگیره میخوابه اما درواقع بیهوش میشه هرچی صداش کنید بیدارنمیشه یا با چک و یا با اب پاسیدن توصورت بیدار میشه  و داروی خاصی نداره و فقط ارامس هست که کمکش میکنه ..و اگه که اگه طولانی و بیشتراز یه ربع بیهوش باشه میره تو کما و دیگه خوب شدنش باخداس 

این به هشدار و اطلاع رسانی بود خانما من خودم اینجوری میشدم و الان خداروشکر یکساله خوب شدم ولی از عوارضش میگرن برام یادگاری موند

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

من میگرن دارم خیلیم بده خیلی خیلیییی تنها یبار این حالت بهم دست داد 6 7 سال پیش یهو چشمو سرم رفت همه جا سیاه شد ی دقیقه فک کنم دیگه چیزی نفهمیدم با سیلی معلمم بهوش اومدم

من میگرن دارم خیلیم بده خیلی خیلیییی تنها یبار این حالت بهم دست داد 6 7 سال پیش یهو چشمو سرم رفت همه ...

یعنی به خاطر میگرنه ? منم دو سه باری اینجوری شدم ولی روزه بودم و فکر کردم فشارم افتاده , ولی تو اون موقعیت سردرد نداشتم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگرن شدید دارم نمیدونم شمارو الانم دارو می خورم

منم هیچ چی متوجه نشدم و از حال رفتم , من وقتی گرسنه بشم و غذا نخورم یا عصبی بشم و دچار تنش بشم سردرد میگیرم و نوافن که میخورم معمولا بهتر میشم , نمیدونم سردرد من شدیده یا نه , از کجا باید بفهمم چه مدلیه سردردم ?

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
گاباپنتین و ملاتونین شبا واسه دردم زاکسیم اگه اشتباه نکنم

متشکرم

منم میگرن دارم

باردار که شدم دیگه دکتر نرفتم و دارو نخوردم

الان که گاهی میگیره دیلوفناک میزارم

قبلا با قرص ادویل آروم میشد ولی الان دیگه ادویل جواب نمیده متاسفانه

هر چند ادویل هم الان پیدا نمیشه

خدایا شکرت ♡♡♡
متشکرم منم میگرن دارم باردار که شدم دیگه دکتر نرفتم و دارو نخوردم الان که گاهی میگیره دیلوفناک می ...

ب نظرم اگه بارداری قرص نخور سعی کن عصبی نشی جاهای پر سر و صدا نری بیخوابی نکشی...میوه زیاد بخور...وعده های غذاییتو زیاد کن ک گشنه نشی...سر خورد توو این دوران حساس دارو نخور عزیزم ی لحظه غفلت ی عمر پشیمونی

ب نظرم اگه بارداری قرص نخور سعی کن عصبی نشی جاهای پر سر و صدا نری بیخوابی نکشی...میوه زیاد بخور...وع ...

بچه م 8 ماهه بدنیا اومده

شیر میدم

دوران بارداری با هر مکافاتی بود تموم شد

خدایا شکرت ♡♡♡
دکتر میگه بهت من ام ار ای هم دادم...

آهان , مرسی عزیزم , من با سیگار و قلیون مشکل دارم , با بقیه اش نه , البته اهل الکل نیستم نمیدونم برام مشکل سازه یا نه