2777
2789
عنوان

خسته شدن از متاهلی بنظرتون طلاق بگیرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 126405 بازدید | 1422 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اول میدونستم ولی نمیدونستم ازدواج کنم اینقدر سخته چون واقعا بی پولی نکشیده بودم تو مجردی

خیلی سخته 

عزیزم اگه هم دیگه رو دوست دارین تلاش کنین ایشالله مشکلات حل میشن

کاربری سوم رستا کوچولوام🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪

خسته شدم خیلی میترسم خودمو بکشم دیگه نمیدونم چیکار کنم

اجی دیوونه نشیا نکنی این کارو هاا درسته داری سختی میکشی ولی عزیزم بی پولی دلیل نمیشه خودتو بکشی درست میشه همه چی 

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

اینقدر دنبال کار بودم حقوقاشون ب شدت کمه یا واسه مجردا خوبه ک تا ساعت 12 شب دو شیفت بمونن

خیاطی یاد بگیر . کیک خونگی . گل ربانی . یه عالمه کار هست ک با هزینه کم یاد بگیری و خودت درامد داشته باشی

زندگی مشترک همینه زمانی ک گفتی بله به بی پولیو سختی و گرسنگی و هم گفتی بله وگرنه به شوهر پولدار میرفتی خیالت هم راحت بود 

هرچه کنی به خود کنی گرچه زیاد و کم کنی .... 

شوهرم اولای زندگی خیلی اذیتم کرد خانوادش خیلی اذیتم کردن دلمو سرد کردن نسبت ب همه چی 🙁

وای چقد همه چیز شبیه منه . منم یساله ازدواج کردم دهه ۸۰ ام و شوهرمو و خوانوادش هم حسابی اذیتم کردن 

هرچه کنی به خود کنی گرچه زیاد و کم کنی .... 

😐چه خاکی بریزن تو سرشون خب میگی هیچی نداره مگه با اونا ازدواج کردیانوقت میگم به بلوغ عاطفی برسید از ...

حالا مگه من پسرشونو گرفتم ک خانوادم کمک میکنن در حدی ک بتونن؟

خسته شدم دیگه 🥲

یه مدت بود اوضاع مغازه مون خیلی بهم ریخته بود مشتری کم بود

کاری دیگه ای نمیتونستم بکنم شروع کردم سرچ کردن برای اینکه چه دعاهایی برای افزایش رزقرو روزی خوبه و واقعا تاثیر داشته

اول اینکه با شوهرم قرار گذاشتیم یه مبلغی رو ماهانه تو یه کارت بریزیم با نیت امام زمان هر وقت به مبلغ قابل توجهی رسید بدیم به یه فقیر

چله سوره حشر

خواندن ۵ سوره ذاریات طلاق مزمل نشرح و لیل به همین ترتیب باید بخونی معجزه میکنه

سوره واقعه بعد از نماز مغرب

ختم ۱۲۴ هزار صلوات .هر تعدادی میتونی در روز بفرست حتی شده یه دونه .نیاید یه روز فاصله بیفته

چله حدیث کسا

استغفار هفتاد بندی حضرت علی یه ساعت طول میکشه خوندنش سعی که به معنیش توجه کنی

علاوه براینکه روزی مون بیشتر شده و واقعا تاثیر داشته .خیلی خیلی آرامش گرفتم 

تو هم امتحان کن عزیزم