2777
2789
عنوان

خسته شدن از متاهلی بنظرتون طلاق بگیرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 126401 بازدید | 1422 پست

اگه فکر کردی از این طلاق بگیری ی پولدلر بیاد بگیرتت سخت در اشتباهی مگر اینکه شوگر بگیری ی ادم موفق میمونه وزندگیش میسازه بزار راحت بهت بگم ازدواج مرحله مرحله است مرحله اول فکر کردن به همه جوانب باید فکر کنه مرحله بعدی نامزدیه که فرصت آزمون وخطاست مرحله اخر ازدواجه وقتی از ی مرحله گذشتی دیگه فرصت اون مرحله تموم شده وبرات مسولیت به وجود میاد

بعد گام جدا شدی کیس بهتر که نمیاد اگر خانواده خودت دارا باشن الانم کمکت میکردن دیگه درسته؟

پس اونام معمولین بنده خداها جدا شی بری پیش اونا ک چی درست شه مثلا؟

خودتم تو خونه کار کن اگر میتونی 

ارایشی بیار نمیدونم لباس بیار چیزی بیار 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن چون تنها کاری ک گیرش اومد این بود هیچ پیشنهاد شغلی دیگه ای نداشت هرچی هم گشتیم چیزی پیدا نکردیم

الان خیلی از خانوما شاغل هستن 

اگر یه روزی همسرت بیاد بهت بگه چون وضع زندگیمون اینه بهتره دوتاییمون کار کنیم و چون تو کار نمیکنی من تصمیم دارم طلاقت بدم چیکار میکنی؟! 

.Pain🔥you made me a believer

ن چون تنها کاری ک گیرش اومد این بود هیچ پیشنهاد شغلی دیگه ای نداشت هرچی هم گشتیم چیزی پیدا نکردیم

بازم بگردید پیدا میشه

باورتون میشه

این قضیه مال پارسال

شوهرم سرطان گرفت و از کار کردن افتاد باید شیمی درمانی میشد. منم پنح ماهه باردار بودم

شروع کرد به تخم مرغ فروشی و منم شال از دوستش گرفته بود می‌فروختم. کار پیدا میشه مطمئن باشین

تو دیوار سرچ کن نیاد

بخاطر این چیزا آدم زندگیشو بهم میزنه؟یعنی نمیتونی یکم سختی بکشی تا خدا در های رحمتش به روت باز کنه ؟

همش دارم سختی میکشم خدا کی میخاد در هاشو باز کنه دیگه